Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti , din cate stiti de Sambata sunt noul vostru lider si daca in saptamana ce tocmai a trecut a fost tolerata inactivitatea unora de acum incolo se va sanctiona la sange asadar faceti bine si intrati la war , ne auzim Luni la waruri si ca tot vorbim de asta incercati sa intrati de pe la 19:20-19:30 pentru a fi siguri ca prindeti loc.

Ei na

O sa vin si eu zilele astea pe aici

Bravo baietii ati inceput bine, ati uitat ca azi e Duminica si ca trebuie sa dati atac ? puneti-va un telefon sa sune ceva daca sunteti mai grei de cap.

O sa prindem si attack. Mai lasa i si pe alții care sunt 41/41 sa atace. Cand mai umplem locurile o sa ne dam silinta sa prindem 2/2.

@@ deeyu, pai eram sub pimps pe atunci+ ca am zis sa vin pentru ca e o perioada moarta ianuarie..

@# pup cristik

@ ms piscot =]]]

Salut baieti , din cate stiti de Sambata sunt noul vostru lider si daca in saptamana ce tocmai a trecut a fost tolerata inactivitatea unora de acum incolo se va sanctiona la sange asadar faceti bine si intrati la war , ne auzim Luni la waruri si ca tot vorbim de asta incercati sa intrati de pe la 19:20-19:30 pentru a fi siguri ca prindeti loc.

Pentru tine am sa fac efortul sa ma conectez la 19:55. :*

@@AIM HyperOwn, trebuie sa fii LuNg ca sa ii respingi invoirea cuiva care are banchet. :))

@@AIM NewLife, lasa, ma, ca iei tu besturi. ;)

@, Baiete sar putea sa imi dau cucu de sfarcu ma-tii daca nu faci treaba buna :))

Pai ce am facut eu cu avispa? Cu 69, pimps? Amice, sugi cucu. Ce am făcut cu loco intr o saptamana?

@, sunt mult prea smecher pentru tine, baiete

baiete, esti slab. Sa faci coordonare diseară ♥

Salutare tuturor , astazi o sa fie ceva mai greu dar sper sa ne incepem activitatea cum trebuie si vreau sa retineti ceva foarte important si anume ca daca pierdem un war sau mai multe nu trebuie sa ne descurajam , important e sa ramanem perseverenti , nu trebuie sa renutam atat de usor la obiectivul nostru , ne vedem in joc!

@,Pacat de demisia aia inainte cu 2-3 zile sa fiu promovat , trece repede timpul si revii tu.

@,De ce mi se pare ca glumele cu noul sublider o sa ajunga ca si glumele cu Oana Roman :)) ?
@@TRATEC, Sa faci cumva si sa ajungi macar de Miercuri la waruri.
Edited by BeyondOwn