Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

http://imgur.com/a/7FLfi

El e ftd zis si dontito0, un mare jucator care ma acuza pe mine de norecoil, cu filmari de 3 ani de mafii. El 0 filmari si bate 5 cu deagle dintr-o suflare. Nu stiu ce teste TW i s-au facut lui.

Mistoh.

Edited by Anndi

@@Anndi, Eu mereu iti zic sa scoti codurile da tu batman.

@, Irelevant. Merci inca o data, ce bine am decis sa revin in mafii sa ajut. Aparent nu ai cu cine.

@@BeyondOwn, Si tu viorele ai luat cele mai proaste decizii de cand te cunosc. Sper sa iti dai si tu seama mai tarziu.

dap, o sa las eu sublideru' ca eu sunt cauza inactivitatilor din gang ;) si sa fii tu fericit. 1 saptamana mai stau pe capul lor

Servus!

Sa inteleg ca nu a fost asa bine astazi la wars...

Maine vin si eu, mai ajut cum pot momentan. Nu trebuie sa ne demoralizam acum cu cateva wars pierdute. Au castigat cateva wars, pana la a castiga intreg orasul mai au multa sare de lins ;)

Ne mobilizam pentru maine seara si vedem ce o sa iese. Seara buna!

Servus!

Sa inteleg ca nu a fost asa bine astazi la wars...

Maine vin si eu, mai ajut cum pot momentan. Nu trebuie sa ne demoralizam acum cu cateva wars pierdute. Au castigat cateva wars, pana la a castiga intreg orasul mai au multa sare de lins ;)

Ne mobilizam pentru maine seara si vedem ce o sa iese. Seara buna!

Daca vom trece de 25 on si urcam pana aproape de borna de 35 on, sunt convins ca i batem. Până atunci, pauza. Nu uitați, maine sedinta la 19; 30 apoi waruri

@@A I M Sidorov,Good game bro adm rpg 4 :D

Thnx bro :* !

Da Lung, ai si tu dreptate. Daca nu avem si cantitate degeaba avem calitate. GSB are si calitate si cantitate chiar daca mai au ei oameni care fac minus. La urma urmei nu cred ca exista mafie care sa nu aiba macar un membru care sa faca minus :))

Daca o sa sarim de 35+ on sa fie macel =))

@@A I M Sidorov, Ce calitate au? zii si mie pe cineva de acolo care este in categoria "calitate". Ideea e ca aici se merge pe premiza "lasa ca fac aia + si pentru mine" sau "nu intru azi ca oricum il castiga ei". Majoritate de aici s`au vazut cu membrii buni in mafie si ei au intrat in concediu. Pana nu ia conducerea initiativa o sa ne batem pe hq ;)

@@BeyondOwn, n-am putut sa intru aseara. Am stat peste program la munca :D diseara revin!

Am observat si eu ca sunt codati in GBS. Din alergare sa primesti 100/100 cu m4 inseamna ca esti un virgin care joaca pentru zone, nu pentru distractie :))) nu ai ce sa le faci

Edited by Vasquez

Servus!

n-ai putut sa dai ca fTd

Ba ce faceti ma? Tot vorbiti de al fTd ca da, ca face, ca drege. Il ridicati singuri in slavi si dupa se crede mare smardoi la wars. Voi ii faceti un bine ca "suferiti" atat pe numele lui cu fTd si el poate e un simplu copil de cativa anisori care abia a dat de renko..

Servus!

Ba ce faceti ma? Tot vorbiti de al fTd ca da, ca face, ca drege. Il ridicati singuri in slavi si dupa se crede mare smardoi la wars. Voi ii faceti un bine ca "suferiti" atat pe numele lui cu fTd si el poate e un simplu copil de cativa anisori care abia a dat de renko..

Asta e idee mai admin

Pai eu cred ca in mintea lui aia de copil codat isi da seama ca facem misto de el si ca-l consideram un codat nicidecum un jucator bun, sunt multi ca el insa el e mai special ca le rupe pe fata cu nerusinare ca doar cu adminii de pe B-Zone isi permite omu, il inteleg...

@@A I M Sidorov, Si da,cu siguranta e doar un copil de cativa anisori care abea a descoperit codul, ce sa-i si faci, se bucura si el de copilarie rupand coadele pe un joc...