Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,Era de asteptat sa ia unban avand in vedere motivele pe care au luat , ceea ce nu inteleg eu este de ce cand dau /ft unui jucator este luat la teste in decurs de 10 minute , membrii Verdant au prioritate sau cum vine asta :) ?

@@TRATEC,Ai un os , de cand cu raceala asta nici atacuri nu mai prind.

@, Am dat o citire rapida la discutiile voastre si ma gandeam ca ar trebui sa cititi updateul la website inainte sa mai incercati sa dati atacuri :)) Upate 16.01.2016

• Membrii de gang cu rank 4+ nu vor mai putea ataca teritorii.

Salutare, vad ca ne-au luat toti banatii unban, bun asa, sper sa va pastrati calmul pana luam LV-ul si sa nu mai faceti greseli de genul, ar fi pacat.

@@BeyondOwn, Deci avea dreptate nabul de Darko ca nu mai pot da atacuri cei de rank 4 :( , si eu care credeam ca o sa pot da atac si n-o sa mai trebuiasca sa ma bazez pe voi.

Hai salut,ce faceti prietenasilor.

Abia acum am venit si eu de la sala merg fac o baie,mananc si ne auzim mai acusi in game.

@AIM NewLife Eu deja dupa ce sunt luat la teste si sunt tinut 20-30 minute imi piere tot chefu de war-uri. @Shawy Cam asa ceva.Bai cacatule un pumn in cap iti dau =)) =))

vad ca ne-au luat toti banatii unban, bun asa, sper sa va pastrati calmul pana luam LV-ul si sa nu mai faceti greseli de genul, ar fi pacat.

Cred ca daca luau ban cativa din GSB ziceai ca vezi o nuanta de verde pe ban list si daca luau unban ziceai "pai cum sa nu, aici se dau banurile ca sa fie scoase a doua zi, asa e pe B-Zone". =))

Cred ca daca luau ban cativa din GSB ziceai ca vezi o nuanta de verde pe ban list si daca luau unban ziceai "pai cum sa nu, aici se dau banurile ca sa fie scoase a doua zi, asa e pe B-Zone". =))

Pai ba coitze tu ai vazut pt ce a luat ban Lung ? sau vorbesti numai ca sa te afli in treaba ? si coke la fel, razen ala a fost mai mult GSB decat la noi oricum si a luat ban pt "fast connect" cica hai serios acum ? de francezul ala nici nu stiam, dar daca e codat sper sa moara in chinuri cum le doresc la toti, stai linistit ca-i urasc pe toti in mod egal, indiferent in ce mafie sunt, ca azi rup coadele la noi maine poate le rup la adversari...

PS: Daca citeai toata propozitia vedeai ca am scirs "SPER SA VA PASTATI CALMUL" facand referire la cei 2: LUNG SI COKE, dar tu esti mai prostut de fel.

Edited by AIM NewLife

@@BeyondOwn,

Eh, nu este chiar asa :)

Jucătorii banați vor putea accesa website-ul, însă au anumite restricții:

• Nu vor putea aplica în clanuri sau facțiuni.
  • Membrii de gang cu rank 4+ nu vor mai putea ataca teritorii.
  • Nu vor putea crea reclamații noi.
  • etc etc..

@,

Nu ma mai leg tare mult de codati, atata timp cat nu-s nesimtiti, ca deja nu ma mai atrage jocul asa tare si ma doare in cot de ei, atata timp cat nu imi strica buna dispozitie foarte rau, ca dupa ma mai enervez si eu.

Pune si tu videouri la war mai noi :)