Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Muzzy, Am facut si eu greseala asta sa ma banez permanent si dupa mi-a parut rau si m-am rugat de Kelton sa-mi dea unban ca am facut-o intentionat...noroc ca m-a inteles. Bafta dar o sa regreti :).

@, Nu stiu cine e acel "specimen" de care spui tu, nu eu l-am pus sa te injure, pot sa te injur si singur stai calm :).

Edited by AIM NewLife

@, Stai calm prietene ca daca ne uitam prin banlist nu stiu care dintre cele 2 mafii are sanse sa ia WIPE mai repede noi sau voi :), orice mafie are codatii ei, insa la noi majoritatea membrilor au experienta de ani de zile in mafii si stiu sa tina o arma in mana, asa ca ne ne compara cu Avispa lui sNrobert care le dadea la toti coade pe skype.

@@BeyondOwn, Gandim la fel fratelo :)).

Edited by AIM NewLife

@, , Hai sa analizam totusi. In mafia lu` sNr lua cate un membru ban pe saptamana, daca nu mai multi in saptamanile mai palpitante, la noi cand se ia un ban a doua zi este debanat. El a fost prins ca impartea codurile pe skype, de membri lui se stiau ca sunt majoritatea codati, la noi suntem ``magicieni`` vechi, daca pot sa o spun asa. Noi suntem peste jumatate din mafie cu experienta in ganguri de pana sau peste 3 ani, totusi...

Edited by Cokeemeister

@, Te rog eu, scoate gigolo ala de la member title. Vezi **** in poze.

Nu am vrut sa comentez la ce a spus tipu fara haine in dulap de mai sus, caruia i-a murit frizerul, vad ca inca unii dintre voi va legati de mine, frumos :)

Ai luat si tu boala pe mine din 2 motive, unul sigur ca sa fii si tu in rand cu ted, newlife si dezbracatul, al doilea motiv de care nu sunt sigur ar fi ca ma crezi codat, meh, nu am un pc atat de bun incat sa filmez war dupa war, nu trag la fel in 30-35 fps ca si in 60+, bandicamul asta scade bine cand filmez, si nu ma doare capul ca ma fac 3 tipi codat. Bafta voua, si mai incetati cu suferintele astea aiurite

@, , Hai sa analizam totusi. In mafia lu` sNr lua cate un membru ban pe saptamana, daca nu mai multi in saptamanile mai palpitante, la noi cand se ia un ban a doua zi este debanat. El a fost prins ca impartea codurile pe skype, de membri lui se stiau ca sunt majoritatea codati, la noi suntem ``magicieni`` vechi, daca pot sa o spun asa. Noi suntem peste jumatate din mafie cu experienta in ganguri de pana sau peste 3 ani, totusi...

vezi ca gresesti cu banatii. In avispa au fost mai putine banuti decat sunt acum in gsb ;) ala de lua ban pe fiecare săptămână era shaw pe diferite conturi

Pai nu am zis neaparat de wipe, doar dadeam cu apropo-u, cat despre verdant-ul actual am observat ca ati venit astia mai "vechi". Nvm, noi sa fim sanatosi xD.

Scuze pentru post aici, no report. Bafta in continuare.

@@T E D, Ala care ti`a dat sublider e batut cu aia in cap? Mai bine lua dooley ca tu nu esti bun de nimic :-J

@, Nu le mai lua apararea la toti, pls

@@TRATEC, Tu tot suparata esti draga mea? :( Cand mai dai rob sa te parlesc iar? =))

@, Iti dau maxim 3 saptamani pana sa te reapuci :)))

PS: GG tedule :* (o sa duci mafia la sapa de lemn) Glumesc, o sa ramaneti cu HQ :))