Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@AT Bean-Fa-ti sperante degeaba , totusi imi place ca esti pozitiv , verdantul cu formatia asta intra in istoria b-zonului ca fiind cea mai puternica mafie de cand s-a deschis acest server, abia astept sa te prind pe zona ,sa simti putin din m4 meu.

@-Am vazut ca v-ati strans , dar daca sunt 1000 de palete(mici exceptii se stiu ele) vs 41 de zei (aproximativ nu toti) , cum sa ne bateti ,fii serios .

Imi cer scuze ca nu am prins attack, dar am fost afara si m-am uitat la ceas pe la 22:10 si am zis ca las putin telefonu si ma uit pe la :28 - :29 .. si am uitat.. m-am uitat abia pe la :35 si ciuciu... prind data viitoare :D

Nu faceti scheme sa nu veniti la war-uri pentru ca se sanctioneaza, nu va culcati pe o ureche ca nu sunt war-uri usoare. Va astept la wars, pwp :*

Hai ca a fost bine per total, ati iesit la ultimul war, de la 33 cu GSB la 25 cu TTB, noroc ca astia nu stiu sa stea pe turf si ne-au dat killuri aiurea. Nu incepeti cu demisiile sa ramanem in aceeasi formula si sa incercam totusi sa luam si LV-ul, ar fi pacat ca am muncit atat si sa ne impotmolim la cateva turfuri.

Sa dati atac LV!