Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,Te rog frumos sa nu te mai iei de RoberT. este mafiot pe samp, tu esti mafiot in realitate, vrei sa vina cu brigada lui, cu oameni lui cu care au luat 50 de turfuri pe samp ? Ba ai grija, poate il suna pe SKY si pe muzzy si vine peste tine cu M4, ai grija poate se urca pe cnn si te omoara, tu poate intri peste ei in casa, sa le stingi si tu PC-u, ca deja sunt obsedati si nu se mai pot ridica de la PC, acolo e viata man, pe samp =))

@@RoberT ZEW, Nu zic bine ba? Tu esti mafiot pe samp ( Un urat de tigan borat) Nu te mai lega de astea din VDT, ca bag pl in doamna ma-ta asa pe moment urgent.

Edited by AIM Colors RETRAS

Bafta bai, Colors, sper ca nu o sa luam wipe inainte sa luam ls-ul. Sa imi lasi si mie facebook-ul tau printr-un pm sa mai tinem legatura ca bajetii.

Vezi ce faci in real life, sa fii cuminte :D

Ah, era sa uit, mersi pentru aia 300k, esti un scump :D inca 1kk si imi iau infernus :))

Edited by sQuiZzY

@,Te rog frumos sa nu te mai iei de RoberT. este mafiot pe samp, tu esti mafiot in realitate, vrei sa vina cu brigada lui, cu oameni lui cu care au luat 50 de turfuri pe samp ? Ba ai grija, poate il suna pe SKY si pe muzzy si vine peste tine cu M4, ai grija poate se urca pe cnn si te omoara, tu poate intri peste ei in casa, sa le stingi si tu PC-u, ca deja sunt obsedati si nu se mai pot ridica de la PC, acolo e viata man, pe samp =))

@@RoberT ZEW, Nu zic bine ba? Tu esti mafiot pe samp ( Un urat de tigan borat) Nu te mai lega de astea din VDT, ca bag pl in doamna ma-ta asa pe moment urgent.

Si tu esti mafiot ma? Prapaditu' pulii mele. Tu si Dbk, maf30tyy de pe rpg1. Te iei de Robert, dar tu arati asa, https://m.imgur.com/dB7ExTb , dupa ce ca ai urechile alea, de zici ca esti Dumbo, mai si te sperii de saraca fata.

Andrei Joni, mare maf30t baiatu'.

@@vidaL smeceru, Bossule de te scuip o singura data sari pe geam, stai in banca ta, aia nu e poza cu mine. Esti in scoala primara si esti smecher? Iti vand si un pont, cand faci poza in oglinda te uiti in oglinda nu in telefon bosikule, si lasa naiba degetul mare si te rog nu mai folosi acel zambet ca ma speri.

Apropo, mai ai poze in ciorapi? Iti dau eu niste bani sa iti iei si tu niste incaltari.

Edited by AIM Cokemeister

@@vidaL smeceru, Bossule de te scuip o singura data sari pe geam, stai in banca ta, aia nu e poza cu mine. Esti in scoala primara si esti smecher? Iti vand si un pont, cand faci poza in oglinda te uiti in oglinda nu in telefon bosikule, si lasa naiba degetul mare si te rog nu mai folosi acel zambet ca ma speri.

Apropo, mai ai poze in ciorapi? Iti dau eu niste bani sa iti iei si tu niste incaltari.

S a trezit si printesa din padurea adormita, csf. Vezi ca se scrie sperii*.

Mare scuipator baiatu', sa inteleg ca asa te speli, sau?

Cred ca e timpul sa imi iau ramas bun, inca un motiv intemeiat sa iau ban. Am fost luat la teste cand era pe fundal melodia "Muie garda", motiv bun pentru ban. Ahm, interesant este ca initial nu a reactionat, abia dupa si-a dat seama ca nu am cheats a vrut sa ma vada cu ban. W/e, mi-a ajuns in gat IQ-ul adminilor, a stat 30 de minute sa-si dea seama ca rundll32 nu e renko, nici dupa ce i-am aratat pe "gugal" ce e cu adevarat nu m-a crezut.

Stati sa vedeti pentru ce am luat eu ban. =))

Imediat pun dovada adminului si dovada mea. ;)

Nu mai pun aici, care vrea imi lasa PM.

@, nu e vina lui. Nu are el de unde sa stie toate bug-urile ce pot aparea la Windows 10.

Edited by pHeNOMz0r

Stati sa vedeti pentru ce am luat eu ban. =))

Imediat pun dovada adminului si dovada mea. ;)

EDIT: Nu am sa pun dovada aici ca fac reclama, s0z.

sa imi lasi pe skype ambele videoclipuri ( si al lui, si dovada ta) :))

csf, cand vad ca n-au pentru ce sa ne baneze, ne baneaza aiurea, de unde le pica lor, doar sa ne vada banati..

7 user(s) are reading this topic

6 members, 0 guests, 1 anonymous users

Edited by Seb VERSACE

Sautare, Verdant. Ce mai faceti, cum sunteti?

Nu vreau sa par eu ala mai destept care oricum face - la war, vreau doar sa va zic sa nu va mai stresati atat de tare cu jocul asta. La ce ma refer? Ma refer la faptul ca multa multa lume zice ca: X, Y e codat, face c-bug, nu stiu ce, nu stiu ce, bla bla, si deja incepe sa fie o mare dusmanie. Eu zic sa o lasati mai moale, vedeti-va de capra voastra, si sa nu mai vreti sa moara capra vecinului. Pana la urma e doar un joc, ar trebui sa-l tratam ca atare. No hate, pls, doar mi-am zis parerea. Poate ca cine stie, te intalnesti odata si odata cu ''tipu' ala de pe B-Zone care are coduri'', si ce-i zici? ''Du-te in **** mea de codat infect'', sau incepi sa te iei la bataie cu el? Iti chemi mafia sa faceti un war pe strada? Eu nu cred. O noapte buna sa aveti. Pana la urma sunt doar niste pixeli si doar niste patratele de cucerit. Incercati sa le cuceriti 4 fun, nu in timp ce va prajiti creierii in fata unui monitor. Peace.

@@Peaceful, Pai si pt ce te-au banat pana la urma ca n-am inteles ?

Cand a intrat cu TW era pusa melodia de la Ombladon - "Muie garda", pacat ca s-a pus automat de pe Youtube dupa ce s-a terminat precedenta.

@[member=DenisXd S4F], nu vad nimic gresit in a-i da la mufa

Edited by Peaceful

@@Peaceful, lol, cum sa iei ban pentru asa ceva. =)))

Cred ca daca ascultai un Florin Salam/Nicolae Guta/Dani Mocanu/deSanto/Susanu/Adi de la Valcea/Vali Vijelie/Liviu Guta/Adrian Minune/Babi Minune/Ionut Cercel/Petrica Cercel/Florin Cercel/Sorin Copilul de Aur/Sorinel Pustiu/Bogdan Artistu/Brazilianu/Cristi Dules/Ticy/Edy Talent/Danezu/Florin Peste/Florin Purice scapai de teste. ;)

Sal bajeti felicitări pentru spawn-kill-ul de azi , si pentru warurile castigate .Tot așa , încercați sa dați 2x atack ca sa luam LS mai repede.

@@Peaceful, lol, cum sa iei ban pentru asa ceva. =)))

Cred ca daca ascultai un Florin Salam/Nicolae Guta/Dani Mocanu/deSanto/Susanu/Adi de la Valcea/Vali Vijelie/Liviu Guta/Adrian Minune/Babi Minune/Ionut Cercel/Petrica Cercel/Florin Cercel/Sorin Copilul de Aur/Sorinel Pustiu/Bogdan Artistu/Brazilianu/Cristi Dules/Ticy/Edy Talent/Danezu/Florin Peste/Florin Purice scapai de teste. ;)

Ehm, nu ma pun in gura cu el, am vazut la teste de ce e capabil. Incerca sa-mi dea ban pentru un proces din windows care este folosit la deschiderea automata a fisierelor .dll, cand a vazut cat de greu este sa deschizi browser-ul pe windows 10, a gasit un motiv mai bun. E admin de 1 an+ si n-a dat un ban serios, doar kick celor afk in strada si alte maruntisuri.