Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Mr0ne, Neata, sa vedem ce faci diseara la wars :D

Acusi ma pregatesc si eu s-o tai la sala dupa la liceu pana la 19:15 :(

Inca putin si intru-n practica :D

Ba si eu sunt curios ce o sa fac :)) dar am chef de war sa imi bag picioru :))

91eby77.png

Maine, 31.05.2016, ora 19:45, vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste nemotivat va fi sanctionat!

Acceptam doar doua invoiri!

WARURILE DE MÂINE:

1. Racing LS - ATTACK - 20:00 - 20:30 ( CU GSB )

2. Transfender LS - ATTACK - 20:30 - 21:00 ( CU GSB )

3. Grove Street LS - DEFEND - 21:00 - 21:30 ( CU GSB)

4. Car Rent LS - DEFEND - 21:30 - 22:00 (CU VTB)

_________________________________________________________________________________________________________

ACTIVITATE SI SERIOZITATE MAXIMA

#edit: shaf de pagina

Edited by AIM Nowerbach

Atat bai barosanilor.

3 War-uri cu GSB, abiam astept sa-i vad ce pot.

Gg celui/celora care au prins atac/atacurile.

Hai noapte buna ne auzim maine cand vin de la liceu.

@, unde v-ati gasit, ma, toti descultii sa faceti amenintari cu PM-uri si alte chestii?

Stati drq la locu' vostru daca stiti ca sunteti niste "nimeni in drum si plini de praf". ;)

Edited by AIM pHeNOMz0r

M-au concediat de la Elite Guard VIP . Mi-am uitat ca nu sunt la BGS sa actionez in forta .. Ce sa facem frate , noi nu stim sa discutam cu oamenii frumos si sa le explicam .. Noi la BGS cand trebuia sa intervenim intr-un scandal sau ceva , pai noi chiar interveneam .

M-au concediat de la Elite Guard VIP . Mi-am uitat ca nu sunt la BGS sa actionez in forta .. Ce sa facem frate , noi nu stim sa discutam cu oamenii frumos si sa le explicam .. Noi la BGS cand trebuia sa intervenim intr-un scandal sau ceva , pai noi chiar interveneam .

Gasesti tu alceva ca esti baiat destept :)

Urmeaza :))

Hai salut barosanilor , ce faceti ? Sper ca diseara sa avem prezenta maxima sa vada toti de ce suntem in stare si sa demonstram ca ziua de vineri a fost una proasta din cauza ca nu suntem dependenti de jocul acesta si ca ne trebuie si o pauza.

Apropo , si pe mine m-a dat afara de la munca de la Kaufland ca am baut bere in pauza de masa :)) Ce rebel sunt :)) Dar macar am scapat de munca :) acum astept examenele si restantele :)))))) V-am pupat pe portofel ;) Ciao

Nasol frati-miu

91eby77.png

Maine, 01.06.2016, ora 19:45, vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste nemotivat va fi sanctionat!

Acceptam doar doua invoiri!

WARURILE DE MÂINE:

1. Civlian Spawn LS- ATTACK - 20:00 - 20:30 ( CU GSB )

2. Market LS - ATTACK - 20:30 - 21:00 ( CU GSB )

3. Glen Park LS - DEFEND - 21:00 - 21:30 ( CU GSB)

4. Richman LS - DEFEND - 21:30 - 22:00 (CU AVISPA)

La aceste waruri:

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45.

Cine nu este în linie va fi considerat absent.

Sunteti obligati sa aveti jobul de ARMS DEALER + 20.000 MATERIALS.

_____________________________________________________________________________________________

Am prins din nou 2 attackuri, gg salms

GG pentru warurile de azi, pacat de cel pierdut cu GSB, inca avem probleme in a veni pe zona, se pare...

Maine vreau 4/4 si activitate si mai mare!

GG pentru warurile de azi, pacat de cel pierdut cu GSB, inca avem probleme in a veni pe zona, se pare...
n-am avut eu net si de-aia. Edited by EvilSeph ZEW

Neata, mi-am terminat si eu skinu' cu logo de la verdant.

Ba e usor sunt slabanii GSB, de mi-ati da arme i-as crapa.

Nicio problema acusi iau rank 2 dau eu order 2 de cate ori vreau si cer doar 1 m4.

Uitati aici skinu' sa-mi ziceti niste pareri :D

http://imgur.com/8BBMDAo

Felicitari pentru 12 turfuri (jumatate de LS) <3

#lsnegruincoming

Vom incerca pentru maine 2 attackuri sa facem 14 teritorii si usor usor ne indeplinim obiectivul.

i5qaPMI.png

_________________________________________________________________________________________________

Din pacate n-am reusit astazi sa prindem niciun attack...au prins elc doua, dar avem doua defenduri grele asa ca vreau PREZENTA MAXIMA, nu ca astazi.

Edited by AIM Nowerbach

Mda, am dat refresh aiurea la attack si s-a dus...

Oricum, felicitari pentru war-urile de astazi.

O sa lasam la urma turf-urile precum Idlewood, Glen Park, Grove Street, Pig Pen (daca le pierdem iar pe cele pe care le avem nu dam attack pentru ca pierdem timpul cu ele cand le putem lua la sfarsit, ba chiar da attack in LV pe turf-uri normale) pentru ca baietii din GSB sunt prea slabi ca sa joace la sol, so... :(

@, nu ma refeream la tine, ba. =))

Ma refeream in mare parte la cei de rank-uri mici.

Edited by AIM pHeNOMz0r

@, O sti pe aia cu "Ce ochi frumosi ai, pacat ca se uita unu la altu" ii se cam potriveste =)), butoiasu asta e cel mai mare posthunter ? macar aici sa fie si el jmecher ca in RL cu fata aia nu da nimeni nici 2 bani pe el si cred ca e luat la misto de toti, saracu...