Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Îmi pare rău bajeti ca nu am venit la war , deoarece a făcut tata accident cu mașină la ora 6 si a trebuit sa merg cu varamiu sa luam mașină.Asta e se mai întâmpla.

Hai salut, am revenit si eu, cred ca o sa mai raman o perioada pe aici daca o sa am cu cine juca cat de cat, ma bucur ca am reusit sa cucerim LS-ul, acuma ce'a fi mai departe vedem.

Edited by AIM NewLife

Salutare mafioti cu stil mare ;) Ce faceti baaa?

Cica na , maine surpriza mare :)) asteptata de mult ;)

Clan nou ToV(Team of Veterans) , ne respectam :))

Maine vreau sa fiti activi cat mai multi ca sa luam ce este al nostru de drept si sa ascultati cat mai mult de cei ce organizeaza, pup la putsa voastra, ne auzim maine la waruri.

Da bravo ma, niciunu din cei 3 muschetari n-ati stat la atac, pana la :40 nu s-a dat atac pe GSB dar voi dormiti... vin si eu cu chef de waruri dupa o pauza de o saptamana si fac war cu bratva pe banca, hai ca e clar.

Salut, vreau sa spun cateva cuvinte: 1)Iti multumesc NowerBach pentru sansa oferita. 2)Sper sa urcati si sa ramaneti pe locul [ I ] in [/top]. 3) Chiar imi pare rau ca am primit ban...daca e ceva iti spun pe alt cont Nower pe SA:MP..Oricum dupa ce primesc UnBan.. In Verdant Family am sa aplic pana voi intra. Si ce sa spun Multa Bafta cu LS-ul sper sa il recuceriti...Sincer imi este dor de voi [de unii], Sper sa revin aici in Factiune dupa ce primesc UnBan.. Toate cele bune... #Va pup in primulr rand pe: [AIM]Nowerbach, Dem[O]nGTA, Evolution[ToV], [AIM]Cokemeister, [AIM]SmooKING, [AIM]NewLife...SI PE TOTI CEILALTI..Mersi inca odata NowerBach pentru sansa oferita...Sper sa nu ma uitati..chiar daca unii nu ma suportau..am incercat sa fiu cat de activ am putut si sa fac tot ce trebuie sa fac pentru a ridica MAFIA asta` cat mai sus..chiar daca eram un amarat de Rank 2..am ajutat si eu cu ce am putut, sper sa intelegeti acest discurs si multa bafta..si toate cele bune..#Remember SePPe. [stiLLeR]..Multa bafta..si mersi Nowerbach pentru sansa oferita..daca mai am sanse aici dupa ce primesc UnBan aici intru..PS: Va Iubesc pe toti! :* :((:(( Sa Ma ajute bunu` Dumnezeu sa intru aici. Salut si toate cele bune!

Edited by HG Seppe

Salut, vreau sa spun cateva cuvinte: 1)Iti multumesc NowerBach pentru sansa oferita. 2)Sper sa urcati si sa ramaneti pe locul [ I ] in [/top]. 3) Chiar imi pare rau ca am primit ban...daca e ceva iti spun pe alt cont Nower pe SA:MP..Oricum dupa ce primesc UnBan.. In Verdant Family am sa aplic pana voi intra. Si ce sa spun Multa Bafta cu LS-ul sper sa il recuceriti...Sincer imi este dor de voi [de unii], Sper sa revin aici in Factiune dupa ce primesc UnBan.. Toate cele bune... #Va pup in primulr rand pe: [AIM]Nowerbach, Dem[O]nGTA, Evolution[ToV], [AIM]Cokemeister, [AIM]SmooKING, [AIM]NewLife...SI PE TOTI CEILALTI..Mersi inca odata NowerBach pentru sansa oferita...Sper sa nu ma uitati..chiar daca unii nu ma suportau..am incercat sa fiu cat de activ am putut si sa fac tot ce trebuie sa fac pentru a ridica MAFIA asta` cat mai sus..chiar daca eram un amarat de Rank 2..am ajutat si eu cu ce am putut, sper sa intelegeti acest discurs si multa bafta..si toate cele bune..#Remember SePPe. [stiLLeR]..Multa bafta..si mersi Nowerbach pentru sansa oferita..daca mai am sanse aici dupa ce primesc UnBan aici intru..PS: Va Iubesc pe toti! :* :((:(( Sa Ma ajute bunu` Dumnezeu sa intru aici. Salut si toate cele bune!

multa bafta prietene

#Va pup in primulr rand pe: [AIM]Nowerbach, Dem[O]nGTA, Evolution[ToV], [AIM]Cokemeister, [AIM]SmooKING, [AIM]NewLife...SI PE TOTI CEILALTI.
Multumesc nab, te asteptam cu drag aici , sper sa fim si noi pe primul loc , iar, sper sa facem ca Verdant sa fie o familie si nu un loc in care toti vin sa ajute, vreau sa fie verdant power mereu , sa ne intelegem cu sau fara turfuri, colectivul conteaza, succes mai departe si in rl.

Vreau ca maine sa veniti la waruri si sa ascultati cati mai multi pentru ca doar asa ii vom bate pe Vietnamese. Felicitari pentru cele doua waruri de azi castigate, iar despre celelalte sa va fie un pic rusine cui a lipsit. Aveti grija de mintile voastre.

Salut, pradalnicilor. Vad ca incep baietii din vtb sa faca probleme asa ca o sa revin si eu, cand o sa se mute intervalul warurilor cred. Pana atunci ce sa zic, aveti grija de voi. Ascultati de nower si de astia experimentati la waruri. No report plz

VERIFICATI ANUNTURILE IMPORTANTE

s a schimbat programul de war si am reusit la limita sa prind un attack mai serios, primul cu 69 fiind de incalzire, asadar maine activitate maxima deoarece de maine se schimba foaia, voi aduce 2 sublideri si voi incepe sa fac evidenta si sa sanctionez orice ca asa nu se mai poate, v ati luat o rau in cap. daca aveti de gand sa mai fiti inactivi ca ziceti ca va merge eu zic mai bine sa demisionati ca o sa iesiti cu 3/3

sal

91eby77.png
Maine, 01.07.2016, ora 12:45, vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste nemotivat va fi sanctionat!
Accept doar doua invoiri!
WARURILE DE MAINE:
1. Bike Rent SF - ATTACK - 13:00 - 13:30 (CU 69PM)
2. Richman LS - DEFEND - 13:30 - 14:00 (CU VTB)
4. Marina LS - DEFEND - 14:00 - 14:30 (CU VTB)
3. East Beach LS - ATTACK - 14:30 - 15:00 (CU GSB)
La aceste waruri:

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 12:45.

Cine nu este în linie va fi considerat absent.

Cine nu acorda arme colegilor la war este sanctionat cu FW.

Sunteti obligati sa aveti jobul de ARMS DEALER + 20.000 MATERIALS.

Edited by AIM Nowerbach

Salutare!, din cate puteti vedea de astazi sunt noul vostru' sublider. Sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba cat mai buna pentru a recuceri orasul. Duminica s-ar putea sa avem o sedinta pentru a discuta mai multe amanunte printre care si activitatea voastra la war. Cine stie ca nu mai are chef, placere, libertate sa joace la war poate sa-si puna o cerere de demisie pentru a nu ne mai incurca pe noi. Nu vreau sa avem 40 in factiune si 20 on la war din care aia 20 doar 10 pe turf. Sper ca m-am facut inteles, un weekend frumos sa aveti :):*

Cu sincera mea parere de rau, las aces ultim post in speranta ca veti intelege niste chestii.

Cu acest ban se incheie demersul meu pe SA:MP. Experienta mea in aceasta mafie a fost probabil aproape cea mai buna in 2 ani, m-am adaptat si am reusit sa raman in aceasta factiune destul de mult timp, in ciuda logului meu de cand am atins rank 4 in Pimps. Va multumesc la toti care m-ati sustinut cand am luat ban, va multumesc ca m-ati tratat cu respect majoritatea si la randul meu v-am respectat. multumesc pentru momentele amuzante, momentele de solidaritate samd. Nower, baftalos, sper ca ai vazut ca am fost unul din cei mai buni membrii ai tai, te-am ajutat pana la capat, si nu am plecat cand am avut sansa.

E timpul sa inchei, urmeaza clasa a 12-a, urmeaza bacul. Cel mai probabil unban voi lua daca va mai fi acel "Moment al iertarii", insa voi mai juca decat dupa ce inchei cu bacul si admiterea. Sper sa mai cunosc pe cineva cand ma reapuc

Cod sa stiti ca nu am folosit, cine ma crede bine, cine nu, nu am cel mai mic interes.

Astea fiind zise, nu am decat urari de bine, bafta.