Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mdaa.., se pare că acesta este ultimul meu post aici, un fișier care a apărut aiurea poate distruge o experienta de 4 luni aici. Sper sa luați LV si sa ajungeți să doborâți recotdul. Road pune-ma te rog la legende deoarece Evolution a uitat să mă puna. Cred că o să ne vedem in LS :) mai vedem

Edited by TheDarkLordB1

@@Just qShad0w, Nu am ce sa iti fac daca si un admin mi-a cerut sa te sanctionez, data viitoare acorda mai multa atentie pentru ca nu cred ca era o greutate mare sa te loghezi pe un server si dupa sa iesi.

Din căte stiu eu aveai 3 zile la dispozitie(de cănd nu m-am logat de 3 zile) să mă scoti. In alea 3 zile nu iti murea mana 5 minute să imi dai un PM.

In fine(din nou), iti urez succes cu mafia!

@@AIM Jilkas,Eu il rup, doar semi? Tot rup si tigger si aimbot si no recoil, bine ca n-ai zis,ca iau si ban, gen tu ;)

Salutare, ce faceti bastanilor? Ignoratii pe astea mai prosti, ce posteaza pe aici, defapt pe cei din [AIM] ( Doar unii)

A, astia din AIM sunt mai prosti a? Te-a dat afara ca nu stii sa faci nimic, din cate vad, doar sa dai cu acel cod si sa suferi, hai noroq.

@@AIM Jilkas,Nu am zis "toti" si apropo, eu am dat /clanresign =))) In primul rand, eu rup codul, nu? Cand primesc ban si raspunde nasu "Banul ramne" atunci sa ma faceti codat, da? Nu ca si tine, cand dadeai cu codu' pe fTd. cand era 5-0 pt noi la runde, le activai pe toate ;)

@@AIM Jilkas,Nu am zis "toti" si apropo, eu am dat /clanresign =))) In primul rand, eu rup codul, nu? Cand primesc ban si raspunde nasu "Banul ramne" atunci sa ma faceti codat, da? Nu ca si tine, cand dadeai cu codu' pe fTd. cand era 5-0 pt noi la runde, le activai pe toate ;)

Omule, daca unii admini nu gandesc nu este problema mea, stii bine asta, aproximativ tot serverul stie ca il rupi si nu iti face nimeni nimic, oh, de parca ar fii prima oara cand mi-a zis ''Nasu'' ca Banul ramane, am fost banat si la 3 dimineata pe o filmare si nu m-am filat atunci, daca tu crezi ca am acel cod si ca activez tot ce pot doar ca sa castig un amarat de patratel pe un joc te inseli amarnic prietene.

@@AIM Jilkas,Faza-i alta, toata lumea stie ca sunt prieten bun cu pHeNOMz0r si toti zic ca am codu' lui, pai da ma frate, ganditi asa, dupa ce ma las de samp va dau un autograf + va arat si voua cu ce coade am jucat, dar momentan nu e momentul, te pwp lasa v2 mai usor, nu da bani la renko, cumpara-ti banane de ei.

Deci tu vrei sa zici ca eu il rup(desi nu am nimic) si tu esti un zeu si dai foarte bine nu? Mai scuteste-ma ca deja nu mai are rost sa ma cert cu tine :). O suferinta ai fost, o suferinta vei ramane. Atat am avut de spus.