Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pare rau sefilor, ma intorc io candva.

...... Aia e, frate.. felicitari, sper ca o sa te descurci cu functia precum precedentii lider (uSp), dar... dupa ce ne facem noi "damblaua" in Verdant. Succes, poate ca am sa te ajut si eu daca vrei! :>

Astazi la war a fost o prezenta destul de mare. Nu au mai fost atatia membrii on la war de o luna cred si sper sa fie aceeasi prezenta mereu. ASTA POATE FI UN NOU INCEPUT. Am luat o runda cu warul cu Verdant. DAR, VDT o sa se destrame usor usor. Cokemeister a luat lider GSB, o parte din cei din VDT o sa se duca in GSB, deci nu o sa aiba aceeasi putere. Sa ne mai strangem si CURAND vom reveni in carti.

#VTB #STILMAFIOT #UNNOUINCEPUT

S-o crezi tu

Edited by RoberT ZEW

Astazi la war a fost o prezenta destul de mare. Nu au mai fost atatia membrii on la war de o luna cred si sper sa fie aceeasi prezenta mereu. ASTA POATE FI UN NOU INCEPUT. Am luat o runda cu warul cu Verdant. DAR, VDT o sa se destrame usor usor. Cokemeister a luat lider GSB, o parte din cei din VDT o sa se duca in GSB, deci nu o sa aiba aceeasi putere. Sa ne mai strangem si CURAND vom reveni in carti.

#VTB #STILMAFIOT #UNNOUINCEPUT

Stii si tu ca GSB e tot in LS, nu?

@, esti un zew adevarat, te rog explica-mi cum tu si cand aveai rank 4 erai ultimul minusar si acuma esti vedeta, oare de ce? Pentru mine esti un rahat de om, ai ajuns sa bagi totu' la maxim in ultima runda ca sa castigi si tu un turf amarat, dupa ce ca suferi atat de mult mai si zici ca n-ai cod. Pacat ca adminii nu fac nimic in privinta ta, Znoss este singurul care te-a banat pe merit si tot iei unban, ca na, ai pile. Astept sa-i pui pe toti sa stea pe mine, eu fata de tine, nu am cod chit ca am rupt in trecutul meu cu el, m-am potolit, dar tu? Ce faci?

2vikton.jpg

Degeaba imi dai quote sa-ti arati si tu valoarea aia a ta, degeaba imi zici ca nu esti tu ala din poza cat timp stiu sigur 100% ca esti tu asa ca in locul tau m-as potoli sa dau cu codu si l-as sterge din PC, o seara buna.

Edited by sNrobert ZEW