Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@pHeNOMSiLENT Z E W

dai si noua damage informeru tau?

Da-mi skype-ul in PM si vorbim acolo.

@@BeyondOwn, zici de mine ca ma trezesc la 5-6, dar eu ma trezesc la ora asta ca invat de dimineata, dar uite ca altii care invata dupa-amiaza intra de la ora 8 pe forum. :))

(Nu dau nume ca dupa iar ma injura fraiera asta de @ :|.)

Bafta baietii. Aveti grija de voi si toate cele.

Robert - sa ti iau arfele pe pula de prostan ce umblii pe pamant. Lua ti as fata in pula pana ti o albesc, fute m as in minusu tau, stai cu aia ai tai pro care iti fac futu te n gura de prost.

Si voi astia care faceti pe altii minusari, pula mea, amintiti va cine sunteti cu adevarat si nu cine sunteti cu programele.

Acesta cred ca va fi ultimul meu post aici din functia de lider al aceste factiunii, tin sa va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat, impreuna am reusit sa facem ceva frumos, chiar daca nu a durat mult. Ramaneti toti niste tovarasi buni ai mei si sper sa ne mai intalnim pe viitor din postura de colegi. Timpul nu imi permite sa mai tin aceasta functie desi as fi vrut sa o fac... Nu uitati, jucati acest joc doar din placere, nu din obligatie. De asemenea sper sa nu se uite foarte repede ceea ce am reusit impreuna:

Pe data de 10/11/2016, gangul Verdant Family fiind condus de liderul RoadSiLENT (Road2Glory) si subliderii sNrobert[ZEW] & LuckyLuciano[][ZEW], a reusit sa cucereasca orasele Los Santos si Las Venturas. Dupa alte cateva zile, pe 15/11/2016, mafia ajunge la borna de 51 de turf-uri, stabilind noul record de teritorii cucerite de pe serverul RPG 1.

Echipa care a facut acest lucru posibil este constituita din:

RoberT. [ZEW], Focus.One[ZEW], ClaudiuX, STRYK3, Okapy.V2[FS], Silviu.[ZEW], BestiaL.[ZEW] (BeyondOwn), [AIM]NewLife, [AIM]JamaLL, sQuiZz[ZEW], KroSs[ZEW], Becali4Ever[PWR][ZEW], D3KT[ZEW], Deliric][[ZEW] (Felix.), Askhanar.[ZEW], Unchiu.[ZEW], nSw[ZEW] (vidaL. / dbkalyy), Gaucho..[ZEW], Cadd1lac (Tresh), kaTaa (UNDERMAN), iAW[ZEW] (k1dFTW), iNes.[ZEW], Tuzhky.jr[ZEW] (Colors.exe), PudraMentolata[ZEW], Aditssa.[ZEW], Adrean[ZEW], Jovic.[ZEW] (Mario_Jovic), R.Cronen[ZEW], [AIM]Mezen.salaawi, fewdy, Away[ZEW], kev.OMANGOZAUR[ZEW], Haiduck[ZEW] (LuKe.Beleaua), BesTy (Kronus),GroMo[nWo], Sharawy, Shawy[ZEW], Jizzy, runk[ZEW], SFANTUL (Wladyslaw), Balls[ZEW], f0rms. (Roberto), mR.Miraj (Vick), SweeLy[ZEW], MAX.SILENT, Nicuuu[ZEW] (Biscuite), Deepay, Lucifer1.Beleaua, VereS.[ZEW] (IonuVRS), iBeautiful (Kalyp), [uS]Cokemeister, Kenon.[ZEW], BaZu[ZEW] (G.UniT), [AIM]Esquire (HyperOwn / pHeNoMzOr), radualex95[ZEW], Dub.exe[ZEW], Kidda, Micku7zu..[ZEW] (Spawn), CooLio, Miku (Vendrik), raZeN.jr (aiS).

Bafta baietii. Aveti grija de voi si toate cele.

Robert - sa ti iau arfele pe pula de prostan ce umblii pe pamant. Lua ti as fata in pula pana ti o albesc, fute m as in minusu tau, stai cu aia ai tai pro care iti fac futu te n gura de prost.

Si voi astia care faceti pe altii minusari, pula mea, amintiti va cine sunteti cu adevarat si nu cine sunteti cu programele.

Bai smecherasule, ai ajuns sa ma faci tu pe mine codat? Daca vrei sa-ti amintesc, sunt Top 2 Gangster activ, fara nici macar un ban pentru cod si tu ma acuzi pe mine, un terminat minusar. Macar pe net sa ma injuri, ca stii ca in real te pun in genunchi.

Adu-mi dovezi daca vorbesti aiurea cum o fac si altii, pana atunci:

PS: Sterge ZEW de la nume, ca nu ai fost niciodata, doar am zis " ok hai cum vrei tu ", pentru sNrobert ;)

Edited by RoberT ZEW

@RoadSILENT ZEW

Bai frate, ce sa zic, a fost frumos cat a durat, putea fii si mai bine cu recordul ala, insa unii sau prostit...altii vazand ca intra degeaba n-au mai intrat nici ei.

TOTUSI, felicitari in special voua, conducerii pentru cea ce ati reusit sa faceti aici, o familie, serios, am fost in multe mafii, dar de cand cu voi parca mi-am recapatat simtul umorului :))

Daca ai nevoie de ajutor in viitor nu ezita sa ma contactezi si o sa te ajut cu cel mai mare drag

VERDANT POWA #LOVEALLOFYOU