Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare.

Azi la 21:30 Antrenamente . Vreau sa va prezentati toti in hq ! Anuntativa colegi pe skype/mess

Cine nu e prezent Plateste amenda 70k > Iar cine nu plateste amenda < "Bani ii depozitati in seifu familiei Si la Model Bagati voi in + Amenda : " Va primi Un FactionWarn Sper sa fiu pe intelesul tuturor . Bafta

Edited by NoRb3rT

Sti ala : Dinamo si Rapid se vor iubii la infinit ? Cand eram noi frati . E eu tin cu rapid sunt un rapidist infocat asa ca tin si cu dinamo 1 % :)) imi place ca'i bat de fiecare data pe steaua . Deci o sa va umileasca mereu .

Edited by DonShadow

Imi pare rau ca n-am fost la antrenament, chiar n-am putut :(. Am facut acuma cererea de invoire si motivul.

Pronosticuri:

Dinamo-Bistrita <-> 2-1

Iar finala: Steaua-Dinamo <-> 0-2

Dinamo o sa castige. :X !

Pupati Dinamo ca Croco e dinamovist :)).. Ce umilinta va fi sa luam cupa si sa va batem in finala =))

On : Da nu ma duc la meci ce-s nebun? Am teze,lucrari proiecte + ca nu am cu cine :-J

Pronostic : Steaua-Dinamo : 1-0 (sec) sau 2-1

neatza :)

@ Creepy , mama ma iti dai seama ce umilinta :-J , da noi ca ne-am plictisit sa va batem nu e umilinta?:)) Oricum abia astept sa mai castigam odata , sa va mai vad cum plangeti:)) , as vrea sa dam gol dintr-un off-side , penalty , sau dupa un hentz :)