Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

22/06/11 DH01 Entered The Tattaglia Family

:)

Welcome DH01.

Noapte buna allz.

Maine cred ca ajung si eu acasa, la mine.

SapTy, am tinut eu antrenamentul si a fost frumos. :)).

Ok,sper ca a fost frumos.

Noapte buna , pt cine se culca

Nu uitati maine sedinta la mechanici ora 20:00 se va alege si sub-leaderul la mechanici deoarece Sapty a iesit ! Sper sa fiti prezenti toti !

Ciao Tattaglia Family vb cand ne auzim :))

Ma retrag nu pot sa fiu activ sunt afara seara nu pot ajunge la antrenament, activiatati , ziua sunt la practica , ma retrag din Scena :)

Croco sa fi de rass =)) ne auzim va pwp

Edited by AlbertS

Fac acest post pentru a va readuce aminte de o jucatoare care se dedica zilnic B-zoneului. O jucatoare care s-a implicat in mai multe faciuni decat ati fost majoritatea dintre voi pana acum. Daca cititi acest mesaj, inseamna ca ea a fost in factiunea asta si v-a ajutat, candva, si pe voi. Fie ca ea sa ramana in memoria noastra, pentru o persoana careia ii pasa de toti, si dot tot ce facea. Nu prea stiu ce sa zic, nu am cuvinte. Zana.

Fac acest post pentru a va readuce aminte de o jucatoare care se dedica zilnic B-zoneului. O jucatoare care s-a implicat in mai multe faciuni decat ati fost majoritatea dintre voi pana acum. Daca cititi acest mesaj, inseamna ca ea a fost in factiunea asta si v-a ajutat, candva, si pe voi. Fie ca ea sa ramana in memoria noastra, pentru o persoana careia ii pasa de toti, si dot tot ce facea. Nu prea stiu ce sa zic, nu am cuvinte. Zana.

Bafta ZaNa ...iata cum am mai pierdut un player de valuare :((

Nb tuturor si croco daca mai ai filmuletul eu inca astpt.

Noapte buna tuturor.

Am o rugaminte la mechanici , ascultati de NimaR este un lider bun , faceti-va treaba si fiti activi , altceva nu trebuie , macar atata.

E schimbare de planuri , NimaR a hotarat ca sa raman sublider si m-am gandit , raman.

Maine la ora 12:00 sedinta mechanicilor , eu voi desfasura sedinta deoarece Nimar este plecat !

Vreau sa fiti toti ON , nu va dura mult!

Maine la ora 12:00 se va desfasura sedinta cu Sapty sa`i spuneti sa va dea 10k de fiecare :)) CAdou de la noi !

Sper sa fiti toti prezenti ! citi la 3 absente consecutive fara sa anuntati advertisment+amenda 50k !

E schimbare de planuri , NimaR a hotarat ca sa raman sublider si m-am gandit , raman.

Maine la ora 12:00 sedinta mechanicilor , eu voi desfasura sedinta deoarece Nimar este plecat !

Vreau sa fiti toti ON , nu va dura mult!

Subscriu (mama,ce mult e de cand n-am mai postat pe aici :-?? )