Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

neatza neatza :) Amenzile pentru absentele la antrenamentul de Vineri si Sambata.

Andrey13 - Are de platit 100,000$ pentru absenta nemotivata la antrenament, timp limita 48 ore.

Capytzo - Are de platit 100,000$ pentru absenta nemotivata la antrenament, timp limita 48 ore.

Arches - Are de platit 200,000$ pentru absenta nemotivata la antrenament, timp limita 48 ore.

No.limit.- Are de platit 200,000$ pentru absenta nemotivata la antrenament, timp limita 48 ore.

Lucii - Are de platit 200,000$ pentru absenta nemotivata la antrenament, timp limita 48 ore.

Pineapple - Are de platit 200,000$ pentru absenta nemotivata la antrenament, timp limita 48 ore.

Shady_Mig - Are de platit 200,000$ pentru absenta nemotivata la antrenament, timp limita 48 ore.

Red_Scorpion - Are de platit 100,000$ pentru absenta nemotivata la antrenament, timp limita 48 ore.

age13 - Are de platit 200,000$ pentru absenta nemotivata la antrenament, timp limita 48 ore.

Mr. Shadow - Are de platit 200,000$ pentru absenta nemotivata la antrenament, timp limita 48 ore.

Zo0t - Are de platit 200,000$ pentru absenta nemotivata la antrenament, timp limita 48 ore.

Nimar - Are de platit 100,000$ pentru absenta nemotivata la antrenament, timp limita 48 ore.

DH01 - Are de platit 100,000$ pentru absenta nemotivata la antrenament, timp limita 48 ore.

Nick15 - Are de platit 100.000 pentru absenta nemotivata la antrenament , timp limita 48 ore.

Edited by Ultras Dinamo

Multi incep sa iasa pe la 22:30 si astfel nu putem tine antrenamentul ca lumea. Antrenori au decis ca e mai bine pt toti sa mute antrenamentul cu 1 ora sau 2 mai devreme , desigur au anuntat pe forum. Cu o cerere de invoire nu se intampla nimic :)

Dar vbim mai multe la sedintza de la ora 15:00

Cate amenzi....

Dar sambata,antrenamentul era la ora 22:00,cum de a fost la ora 20:00 ?

Antrenamentul e mai bine la ora 20:00 deoarece multa lume pleaca afara pe la 21:00 , 22:00 , si atunci antrenamentul se termina la ora 21:00 si plecam afara toti , cel putin eu asa fac , si divine tot la ora 21:00 , 22:00 pleaca afara si multi altii , cred ca e mai bine asa .

Da,sincer sa fiu,si pentru mine e mai bine mai devreme de 22:00.

@Dj.Croco,nu la 14:00 este sedinta ? (pe forum scrie la 14:00 si de asta spun,poate ai gresit cand ai apasat pe butonul de la tastatura,sau poate ai schimbat ora,eu nu stiam)

Edited by MR KNNZ

Nu knnz , iti zic eu care e trb , nu am acces pe forum , si nu pot edita multe din regulament , si orele sedintelor/antrenamentelor .....

Van poate , si el nu prea o face. Ma rog Duminica eu am mai schimbat orele , nu a fost mereu la 14:00 sau la 15:00 , dar mereu am anuntat cu o zi inainte.

Deci azi e la 15:00

Am inteles,ms ca mi-ai spus,sa nu vin la 14:00,daca nu spuneai stateam singur acolo si ma intrebam unde sunteti :)),deci la 15:00 voi fi acolo.

@Dj.Croco te cauta PhEnOKiD pentru teste,sa intri si tu te rog sa dai testele cu el.

Edited by MR KNNZ