Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu oricum nu mai fac nici un antrenament. Am vrut sa fac ceva frumos cu voi.

Nu ai cu cine.. unii vorbesc, alti trag, alti afk.. pacat.. am fost camjoritatea online, dupa duele am vrut sa sun cuneo sa facem ceva impreuna.

Nu vreti, asta e. Eu nu vreau sa imi stric seara pt asta. Nu are rost sa ma enervez, de aceea am zis sa pun punct antrenamentului. Quix a vrut sa continue, ok, nush ce a iesit...

Ce s-a intamplat la Antrenament? Am auzit ca a fost naspa, deoarece majoritatea vorbeaui in timpul antrenamentului.

Unii vorbeau, alti trageau, alti se omoreau... cativa au fost atenti la indicatii si la antrenament.

Daca in mafia aceasta nu exista antrenori buni, respectiv : Giuliano,LoLLiPoP,Florinacyo sau [v1p3r], degeaba.. .

[v1p3r] antrenor?

Stiu ca e prea devreme dar doresc si eu sansa la functia de antrenor. Si o sa va schimbati parerea.

Edited by DarkSweeT

O vei primi daca vei mai sta aici ;)

Voi sta mai mult decat va asteptati. Am venit aici sa ajut, pentru ca m-am saturat ca Tattaglia sa fie pe locul pe care e si sa fie desconsiderata de ceilalti playeri de pe B-Zone.

Hei sa fim seriosi, suntem si noi in stare.. doar ca e nevoie de timp. Eu am iesit ca tre' sa imi fac bagajele pentru maine (plec din oras). Noapte buna tuturor!

Hei sa fim seriosi, suntem si noi in stare.. doar ca e nevoie de timp. Eu am iesit ca tre' sa imi fac bagajele pentru maine (plec din oras). Noapte buna tuturor!

Noapte buna si drum bun daca pleci departe.