Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noua metoda de war

Voi modifica metoda de war,se face prea mult DM,va fi ceva in genul cum e acum,doar ca va fi interzisa DB cu deagle si voi mai posta inca o solutie care cred si sper ca va mai reduce din DM si anume

Sa fie in continuare permis dm-ul oriunde(in afara de zonele safe) si oricum(mai putin db cu deagle si c-bug) numai intre liderii care se declara unul fata de altul(adica isi declara un fel de razboi),exemplu:

Liderul Razvan14(Corleone) declara razboi lui Zanu (liderul Paterno),ei bine membrii acestor 2 mafii,se pot ucide intre ei,oriunde se vad (cum era si pana acum) insa doar membrii lor si intre ei pot face asta,Daca liderul Razvan14 nu a declarat nici razboi si nici alianta nu are cu Snizel(spre exemplu),membrii Corleone nu au voie sa ii atace pe membri Tattagliei si reciproc,deci practic veti putea face DM doar pe membrii mafiei careia i-ati declarat razboi.Numai liderii pot declara razboi.De asemenea daca aveti alianta cu cineva,acei din alianta va pot ajuta(cu arme cu informatii despre membrii mafiei rivale) etc,dar nu au voie sa intervina intre voi.(adica sa se apuce si ei sa traga in inamicii vostri).Iar daca liderul x declara razboi liderului y si liderul y refuza,atunci va fi nevoit sa plateasca o anumita suma de bani,bineinteles suma va fi stabilita de la inceput si ca sa nu se faca abuz,puteti declara razboi o data pe saptamana spre exemplu.Daca toata lumea e de acord si daca totul va fi mai ok asa,voi face si un topic special unde sa va declarati razboi,sau sa va declarati invinsi pentru a inceta razboiul.

Salutare

Edited by Toreno

Nick-name: Seba97

Level: 25

Rank: Soldato

Nu pot veni la antrenamentul din data de: 11.09.2011

Motivul pentru care nu pot veni la antrenament: Ora este cam devreme..

Alte precizari: Nu stiu daca ajung

Nu cred ca este devreme , daca puneam la ora 20:00 cum punea Sapty era mai nasol , toata lumea este pe afara la ora aia , asa stiu ca la 18:00 lumea sta , incet ,incet se pregateste sa iasa afara si poate veni si la antrenament .. Si daca incepe scoala maine nu tine multa lume cont de asta , tot afara merg pe la ora 20;00 , 21;00

Sebby, DiviNE, Anghelos, Roman_Diomede amenda 50.000$ pentru ca nu ati postat SS cu /stats! Termen de plate 48 de ore.

Arms Dealeri platitiva amenzile!

Edited by AnDrEy13 XxX