Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pacat ca ne-au stricat bagabontii antrenamentul, a fost dragut cat a durat.

Arms Dealerii de azi sunt noul lider, cam aceiasi e treaba cu materialele, le vreau pana sambata postate. Cei care nu le-ati postat sambata trecuta,va am trecuti aici, o rezolvam noi cu o amenda daca nici de data asta nu sunteti seriosi si le postati.

Edited by Evan

E decizia ta MarveL si o respectam, sper sa ai mult succes in RL si sa mai vedem odata numele MarveL colorat in portocaliu.

A fost un antrenament bun, inafara de partile cand au venit niste codati.

Eu am iesit, Noapte Buna.

Neata Tattaglia. De luni pana joi am inteles ca sunt antrenamentele, la ora 21:00. Sper ca de aceasta data sa nu ne strice jidarii iar antrenamentul.

aha

cred ca joi nu o sa ma prezint la antrenament.

Ce jocuri va mai jucati ?

Hai sa spunem si noi bancuri ... nu numai "salut" "neata" "am plecat la scoala" etc...

Un motan se plimba pe camp. O vaca il intreaba:

-Asa mic si deja ti-a crescut mustata ?

-Si tu asa mare si tot fara sutien?

|

-Mami! Tata iar s-a imbatat!

-De unde stii?

-Barbiereste oglinda din baie.

|

suna unul la politie.

-miau furat totul , si volanul si pedalele........ Pune receptorul

suna iar peste 2 minute

-iertatima ma-m asejat pe bancheta din spate

Edited by AnGeL 001

Okay!

3 Broaste stateau pe niste frunze de nuferi pe un lac.

Prima: Oac.

A2`a: Oac, oac.

A3`a: Oac,oac,oac.

A2`a, scoate un pistol si o impusca pe a3`a. Prima intreaba:

-De ce ai impuscat`o ?

A2`a spune:

-Stia prea multe.

Edited by AlecZandru

^ :]] .

Ma duc prin pat,la pc nu prea am ce face. Ne auzim diseara cand vin de la liceu,sper sa revina serverul pana atunci. Recomand pentru plictiseala asta generala, jocul Metro 2033. Google it.. Bafta!

Edited by Evan

Warn up toti cei care postati mesaje scurte gen ' neata, buna dimineata, nb, noapte buna '', iar juliasweet primeste suspend 3 zile.

Iar vreti sa patim asta? Nu mai postati mesaje ca pe un chat...Dezvoltati o idee si postati mai mult decat "salut, merg la somn ca n-am ce face".Daca postati mesaje ca astea,e ca si cum ati zice "eu ies, nb"...

Evans...posteaza si tu mai putin si mai dezvoltat, doar postezi pt +1 doar ca nu chiar atat de scurt.

Ideea cu bancurile e foarte buna. :D

Eu plec la scoala, diseara ne vedem la antrenament daca revine serverul(e off nu?).

ChristiaN /n KillerFish, in general nu prea fac spam, postez in topicul de discutii deoarece se numeste "discutii" si ne vorbim si noi ca bajeti, si in celelalte categorii, imi exprim opinia sau postez niste chestii ajutatoare sau le rezolv la baieti cererile in photoshop,in rest, nu prea.

Dar asta-i parerea ta,nu-i nimic. Bafta celor care au plecat la liceu ;;).

Edited by Evan

Salutare, am venit si eu de la scoala. Vad ca serverul e tot off... Ma duc sa imi fac temele si poate revine serverul pana atunci.

P.S. Cat timp serverul e off, cred ca avem dreptul de a ne saluta (o data, nu de N'spe ori) pentru ca doar aici putem. Parerea mea.

Eu il sustin pe Evans :)

Cat timp topicul e de discutii, asta se face in el, se discuta.

Christian..postul tau cu "Buna dimineata. Evans, rupi spamu-n doua" nu e cu nimic mai bun decat al lui :))

Daca serverul tot e off..cred ca merg sa ma culc o ora sau doua.. Ne vedem mai tarziu..

@Andrey13

Da, ai dreptate, postand lucruri genul "Nu mai face spam" nu schimba nimic... Dar nici tu nu ajuti prea mult ca scrii posturi scurte, si inutile (despre cum ei nu ar mai trebui sa faca posturi de genul "nu mai faceti spam").. xD

Edited by Snizel

Eu il sustin pe Evans :)

Cat timp topicul e de discutii, asta se face in el, se discuta.

Christian..postul tau cu "Buna dimineata. Evans, rupi spamu-n doua" nu e cu nimic mai bun decat al lui :))

Daca serverul tot e off..cred ca merg sa ma culc o ora sau doua.. Ne vedem mai tarziu..

@Andrey13

Da, ai dreptate, postand lucruri genul "Nu mai face spam" nu schimba nimic... Dar nici tu nu ajuti prea mult ca scrii posturi scurte, si inutile (despre cum ei nu ar mai trebui sa faca posturi de genul "nu mai faceti spam").. xD

Asta incerc sa spun si eu, dar...ce rost are?

Banc:

Merge porcusorul prin padure si se intalneste cu Zana Padurii.

Zana Padurii il opreste pe pocusor si ii spune:

-Porcusorule, pentru ca ne-am intalnit iti voi indeplinii 2 dorinte.

Porcusorul: 2 dorinte?!

Porcusorul: Zana, vezi copacul acela?

Zana Padurii: il vad porcusorule.

Porcusorul: Vreau sa bati un cui in el, dar nimeni din toata lumea sa nu il poata scoate.

Zana Padurii:Gata porcusorule, l-am batut, si a doua dorinta?

Porcusorul: Acum scoate-l!

Edited by K A Y E