Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

^ =]]

- O tânără la spovedanie:

- Părinte, eu...

- Ştiu, fiica mea, ce ai făcut, că suntem prieteni pe Facebook, am văzut poze, am citit ce ai scris pe perete... Mi-a fost destul.

- Şi ce trebuie să fac ca să fiu iertată, părinte?

- Să dai like la 10 mănăstiri.

- Mamă, se vaită o blondă, am ramas însărcinată!

- Însarcinată?!... Unde ţi-a fost capul?

- Cum unde, pe perna.

La teatru, unde se joacă o piesă poliţistă, o spectatoare sare în sus, strigînd:

- Unde este ucigaşul?

La care o voce din spatele ei îi dă replica:

- In spatele dumitale, dacă nu te aşezi imediat!

Uitati bancuri aici:

Un negru merge printr-un cartier de albi si la un moment dat isi scapa portofelul. Dupa cateva secunde, se intalneste cu un prieten

- Ce faci ba, de ce iti tarasti portofelul cu piciorul?

- Io m-as apleca dupa el, da vezi masina aia cu politisti...?

-Juriul v-a gasit nevinovat in chestiuni cu furtul colierului, zise judecatorul.

-Multumesc, d-le judecator spune acuzatul. Asta inseamna deci ca pot sa-l pastrez!

La conferinta internationala a mafiotilor. Dupa sedinta, capo di tutti capi il cheama pe Ion, seful mafiei romanesti.

- Auzi Ioane, tu ai vila din asta cu 2 etaje cum am eu?

- Nu, raspunde Ion.

- Dar Mertzane ca ale mele, ai?

- Nu.

- Dar lant din asta gros cat 2 degete, de aur, ai?

- Nu.

- Mai, pai ce mafiot esti tu? La congresul urmator sa nu te aud ca nu ai ce ti-am zis azi, clar? Merge Ion acasa si-l striga pe servitorul lui, Ghita.

- Ghita!!! Da jos ultimele 3 etaje de la casa, vinde elicopterele si cumpara Mertzane, dezleagă cainele şi du-l in casa ca lantul trebuie sa-l port eu!

Edited by ThisLife

Ai dreptate! Dar eu nu traiesc doar pentru acest joc..deja sunt plictisit de acest joc la cat am jucat pe B-Zone, dar nu am ce face si ma plictisesc de mor...sa ies afara cu prieteni, nu iasa nima ca e frig...

Noroc,vedeti ca a ordonat generalu "Alex" sa numai intervenim cu posturi "salut..blabla" .. mai sunt si alti balani care mai comenteaza p-aici aiurea :).

Urmariti 11/11/11, e bestial filmu' ;;).

Salut. Imi cer scuze ca nu am fost activ dar am primit BAN PERMANENT dintr-o neintelegere. Am fost acuzat ca am weapon hack ceea ce nu este adevarat, am demonstrat acest lucru dar tot am ramas cu ban permanent cica pentru "Bug Abuse". Faza este ca nu inteleg cum de am luat BAN PERMANENT pentru bug abuse in timp ce alti iau ban 3 zile pentru chestia asta .. Sper sa o scot la capat cu bine si incaodata scuze pentru inactivitate.

Acum putin timp am decis sa schimb serverul pe care era hostat rpg.b-zone.ro. Din pacate, serverul nou instalat are mici probleme tehnice, care se pot remedia, dar din lipsa de timp, am decis sa-l schimb cu totul cu un alt server platforma Intel XEON, server verificat si testat.

In prezent, acesta este instalat si configurat, dar din acelasi motiv mentionat si mai sus (lipsa timpului) nu am reusit sa-l duc la datacenter.

Prin urmare:

- cel tarziu la data de 19.11.2011 (sambata) serverul va fi online

- nu se vor pierde datele

- sper ca nu vor mai fi probleme tehnice si downtime minim

- serverul este dotat cu 2 procesoare fizice dual core Intel Xeon si hdd-uri SAS 15.000 rpm configurate hardware RAID 1, deci timp mai bun de raspuns la interogarile la nivel de baza de date

- adresa serverul ( 93.115.207.238:7777) va ramane

In acest sens, nu se pune problema inchiderii serverului RPG, ci din contra, investim in acest proiect si facem toate eforturile pentru a va pune la dispozitie cel mai dezvoltat si stabil server din Romania.

Pe aceasta cale, tin sa va multumesc pentru intelegere si increderea acordata* .

*chiar si celor care se bucura si isi freaca mainile de placere :)

Foarte tare!! E bine ca s-a gasit un nou host :D Abia astept sa se termine lucrarile si sa putem juca pe serverul imbunatatit :D

Eu ies, noapte buna all!

Neata baieti. Incep sa ma satur de downtime-urile astea, sper ca acum cu mutarea pe noul host sa numai existe probleme de genul acesta,deja devin obositoare si enervante.

Bafta celor care pleaca la liceu.

Salutare Tattaglia Family

Este super frumoasa tema de pe forum :X

un banc :))

do-you-speack-english-tom-si-jerry.jpg

Bancuri ilustrate - Do you speak english ?

Varianta text

Un cuplu roman in strainatate mai zgarciti se duc la un hotel mai ieftin. Doamna nu putea sa se uite linistita la TV din cauza unui soricel asa ca il pune pe sotu sa sune la receptie. Pentru a nu se face de rusine il pune pe acesta sa traduca inainte : pisica a cazut in apa si s-a inecat. Costel, traduce instant ca si google translate : cat in water, glu glu glu, no more miau miau miau. Convinsi ca este numai buna engleza suna la receptie : Hello !, Receptionerul : Hello sir, Do you know tom and jerry, Receptionerul : Yes, how can i help you ? Raspunsul vine prompt : Well, jerry is Here.

Edited by AnGeL 001

Neata Tattaglia..am ajuns si eu acasa. Vad ca serverul e tot off..ma bucur ca se fac imbunatatiri, poate o sa putem juca iar cum jucam candva :))

Azi am de invatat pentru teza (am teza la romana maine), si daca era on serveru', nu cred ca puteam sta prea mult...

Daca vreti sa va petreceti timpul la PC si va plictisiti, incercati CS sau Minecraft :-??..sau alte jocuri offline, ca Fallout 3 (eu mai joc Fallout din cand in cand) xD

Edited by Snizel

Neata Tattaglia..am ajuns si eu acasa. Vad ca serverul e tot off..ma bucur ca se fac imbunatatiri, poate o sa putem juca iar cum jucam candva :))

Azi am de invatat pentru teza (am teza la romana maine), si daca era on serveru', nu cred ca puteam sta prea mult...

Daca vreti sa va petreceti timpul la PC si va plictisiti, incercati CS sau Minecraft :-??..sau alte jocuri offline, ca Fallout 3 (eu mai joc Fallout din cand in cand) xD

Salut

Dami un PM cu id tau de emss :|

Noua metoda de war:

Pentru a putea provoca o mafie rivala la war nu este nevoie de motiv. Din moment ce nu exista relatii diplomatice cu mafia respectiva nu cred ca este necesar de un motiv.

Presupunem ca liderul Tattaglia Family (Toreno) vrea sa-l provoace la war pe liderul Paterno Family (Ecs7azy). Toreno isi trimite o echipa sa-l asasineze pe Ecs7azy. Dupa ce Ecs7azy este asasinat acesta va trebui sa-i dea un raspuns lui Toreno. Ecs7azy, daca accepta war-ul, are dreptul de a pune conditii acestui war in care Toreno este nevoit sa se supuna acelor conditii.

Conditiile ar fi urmatoarele:

1. Timpul si durata war-ului. (1h-1h jumate maxim)

2. Locul in care se va disputa war-ul:

a) In afara oraselor, la un Cluckinbell etc in care politia NU ARE voie sa intervina.

b) Inauntrul oraselor, sa se omoare intre ei pe unde se vad, in afara de SAFEZONE, in care politia ARE voie sa intervina.

ATENTIE! Fiecare mafie de acum in colo va fi pe cont propriu! In schimb se vor putea incheia tratate de pace intre acestea. In ce consta tratatul de pace? Pur si simplu : Nu ma ataci, nu te atac!

Regulamentul de war ar fi cam acelasi:

- Interzis DB cu deagle(sub orice forma).

- Interzis c-bug.

- Fiecare lider poate declara war aceluiasi lider,o data la 1 saptamana.(adica daca x a declarat astazi 20.09.2011 war lui y,x va mai putea declara war lui y dupa data de 27.10.2011).

- Doar un lider are voie sa accepte/declare/refuze un war.(Subliderii nu au voie).

- Un lider poate refuza un war.(insa sa nu exagereze,adica sa refuze pe toata lumea tot timpul).

- Membrii mafiilor nu au voie sa se atace intre ei,daca liderii lor nu si-au declarat unul altuia war.Daca ataca aiurea,vor fi sanctionati cu Faction Warn.

- Membrii care fac parte din mafiile care au incheiat un tratat de pace nu au voie sa intervina. De exemplu: Paterno Family a incheiat tratat de pace cu Barzini Family. Barzini Family are war cu Tattaglia Family, membrii Paterno Family nu au voie sa intervina in acest war sub nicio forma, daca intervin acestia vor fi sanctionati cu FactionWarn.

- Dm-ul este permis,la fel ca si pana acum,peste tot mai putin safe zone.

- Db-ul este permis,la fel ca si pana acum,peste tot si oricum,mai putin cu deagle si safe zone.

- Politia are voie sa intervina doar in oras.

- Liderul care are deja war cu o mafie,nu este obligata sa accepte inca o declaratie de war de la alta mafie,adica sa aibe war cu 2 mafii deodata,ramane la alegerea liderului respectiv,daca doreste war cu 2 mafii sau doar cu una.

- Drogurile interzise la war,precum si dm-ul pe civilii si playerii care nu fac parte din factiunile implicate in declaratia de war,orice ,,gest'' de acest fel,va fi sanctionat cu Faction Warn.

- Interzis abuzul de repair.

Noua metoda de war:

Pentru a putea provoca o mafie rivala la war nu este nevoie de motiv. Din moment ce nu exista relatii diplomatice cu mafia respectiva nu cred ca este necesar de un motiv.

Presupunem ca liderul Tattaglia Family (Toreno) vrea sa-l provoace la war pe liderul Paterno Family (Ecs7azy). Toreno isi trimite o echipa sa-l asasineze pe Ecs7azy. Dupa ce Ecs7azy este asasinat acesta va trebui sa-i dea un raspuns lui Toreno. Ecs7azy, daca accepta war-ul, are dreptul de a pune conditii acestui war in care Toreno este nevoit sa se supuna acelor conditii.

a) In afara oraselor, la un Cluckinbell etc in care politia NU ARE voie sa intervina.

b) Inauntrul oraselor, sa se omoare intre ei pe unde se vad, in afara de SAFEZONE, in care politia ARE voie sa intervina.

ATENTIE! Fiecare mafie de acum in colo va fi pe cont propriu! In schimb se vor putea incheia tratate de pace intre acestea. In ce consta tratatul de pace? Pur si simplu : Nu ma ataci, nu te atac!

- Interzis c-bug.

- Fiecare lider poate declara war aceluiasi lider,o data la 1 saptamana.(adica daca x a declarat astazi 20.09.2011 war lui y,x va mai putea declara war lui y dupa data de 27.10.2011).

- Doar un lider are voie sa accepte/declare/refuze un war.(Subliderii nu au voie).

- Un lider poate refuza un war.(insa sa nu exagereze,adica sa refuze pe toata lumea tot timpul).

- Membrii mafiilor nu au voie sa se atace intre ei,daca liderii lor nu si-au declarat unul altuia war.Daca ataca aiurea,vor fi sanctionati cu Faction Warn.

- Membrii care fac parte din mafiile care au incheiat un tratat de pace nu au voie sa intervina. De exemplu: Paterno Family a incheiat tratat de pace cu Barzini Family. Barzini Family are war cu Tattaglia Family, membrii Paterno Family nu au voie sa intervina in acest war sub nicio forma, daca intervin acestia vor fi sanctionati cu FactionWarn.

- Db-ul este permis,la fel ca si pana acum,peste tot si oricum,mai putin cu deagle si safe zone.

- Liderul care are deja war cu o mafie,nu este obligata sa accepte inca o declaratie de war de la alta mafie,adica sa aibe war cu 2 mafii deodata,ramane la alegerea liderului respectiv,daca doreste war cu 2 mafii sau doar cu una.

- Drogurile interzise la war,precum si dm-ul pe civilii si playerii care nu fac parte din factiunile implicate in declaratia de war,orice ,,gest'' de acest fel,va fi sanctionat cu Faction Warn.

Neinteresant...

Cand revine serverul? M-am foarte plictisist si vreau sa ma joc. :(

Noua metoda de war:

- Interzis c-bug.

Nu vreau sa fiu carcotas...asa ca nu ma leg de greseli de scriere sau alte prostii (cu toate ca sunt) :))

Dar..."2. Locul in care se va disputa war-ul:

b) Inauntrul oraselor, sa se omoare intre ei pe unde se vad, in afara de SAFEZONE, in care politia ARE voie sa intervina."

Asta vrea sa fie warzone? politia normal ar avea voie sa intervina oriunde, Cluckin' Bell e in interiorul Las Venturasului, exteriorul oraselor e doar portiunea cuprinsa intre LS si LV, cea de langa autostrada, sau in SF.

Asta scrie aici, iar mai jos: "Dm-ul este permis,la fel ca si pana acum,peste tot mai putin safe zone."

DM-ul e permis peste tot (mai putin safe zone)? atunci ce rost mai are acel "warzone" despre care se vorbea mai sus? :))

Si mai sunt mici probleme...dar asta ramane de discutat intre voi, liderii, eu mi-am zis doar 'parerea'