Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baieti eu trebuie sa plec...Vorbim mai tarziu.

Felicitari Toha pentru functie, doar impreuna vom putea ajunge unde ne dorim, de aceea trebuie sa fim un colectiv cat mai unit.

Bafta all!

http://www.youtube.c...owoptions=false- MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR!

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0000 e penal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =))

N'seara acum am venit de afara =)

Mi-a placut azi la waruri pacat ca am pierdut atatea turfuri :(

Frumos

frumoasa melodie :X Edited by Clau Claudiu

Se pare ca a venit si randul meu.Bafta mai departe dragonilor,sper sa cuceriti LV cat mai repede posibil.Felicitari Toha,ai sa duci departe mafia.

Bafta tuturor!

....multumesc, succes,pacat ca pleci ,o sa imi fie imposibil sa fac ce vreti voi daca plecati...

....multumesc, succes,pacat ca pleci ,o sa imi fie imposibil sa fac ce vreti voi daca plecati...

Sincer,imi pare rau,dar vreau sa ma duc in LSPD,n-am fost pana acum decat in LVPD puutin timp.

Neatza dragoni

Avand in vedere ca pe Vinnie nu-l intereseaza atat de mult turfs-urile si ne este lider, nu ar trebui sa ne intereseze nici pe noi.

Conteaza mult mai mult pactul dintre noi si News Reporter pe care trebuie sa-l mentinem.

Iar toate activitatile suplimentare sunt bine venite pentru a crea noi prietenii.

In concluzie: aceasta nu mai este o mafie care lupta numai pentru turfsuri ci si pentru distractie.

In concluzie(2): daca vrei sa te distrezi hai la noi.

Buna dimineata !

Griffyn nu judeca stramb lucrurile, este adevarat ca nu am fost prezent la discutiile de ieri pentru ca am avut treaba si nu am putut sa intru, dar totusi asta e un gang care are ca scop castigarea si protejarea teritoriilor pe care le detine. Nu pune vina sub numele lui Vinnie, pentru ca el nu poate castiga singur un war, au iesit multi membrii care erau inainte , dupa venirea lui, membrii buni, dar asta e, e normal sa se intample asa.

Un joc il joci pentru distractie.

Eu zic sa nu ne mai batem capul cu turf-urile astea, macar pentru un moment.

Aici s-a produs un mic wipe, din 40 am mai ramas maxim 10 oameni vechi. Suntem practic la inceput. Este bine ca atacam si suntem atacati. Pana nu vin membri ca sa fim 40, sa putem incepe sa ne cunoastem intre noi pentru a putea colabora la war, nu avem nici o sansa. Pimps au stat atata timp fara nici un turf, probabil ca a venit momentul lor.. Dar daca conducerea o sa ia decizii bune, o sa revenim pe linia de plutire foarte rapid.

Asa ca trebuie sa stam linistiti, si in perioada asta sa incercam sa ne distram cat mai mult posibil.

Spre exeplu, daca sunteti deeacord, sa facem diseara un mega party, fara motiv intr-un local ales imrepuna. La care sa fie invitat tot serverul. Cu eventuri si etc..

salutare baietii.

ma chinui de dimineata de la 8 si nu gasesc driverul pentru placa de retea.

aveti idee unde gasesc unul? e un fujitsu,placa de retea incorporata,realtek ethernet allinone ,cam asa arata numele la driver.

Voi ce faceti?

Edited by mR GabyTz

Buna dimineata !

Griffyn nu judeca stramb lucrurile, este adevarat ca nu am fost prezent la discutiile de ieri pentru ca am avut treaba si nu am putut sa intru, dar totusi asta e un gang care are ca scop castigarea si protejarea teritoriilor pe care le detine. Nu pune vina sub numele lui Vinnie, pentru ca el nu poate castiga singur un war, au iesit multi membrii care erau inainte , dupa venirea lui, membrii buni, dar asta e, e normal sa se intample asa.

Un joc il joci pentru distractie.

Nu ai inteles ce am vrut sa zic.

Nu stiu ce vina ai observat ca am adus-o lui Vinnie.

Nu am zis in niciun caz ca nu il intereseaza warurile ci ca il intereseaza mai mult ca aceasta mafie sa se distreze.

De unde si pana unde am dat vina pe Vinnie.

O zi buna tuturor!! Eu astazi am sa lipsesc. Sunt plecat pana duminica dupa ora 18 la relaxare. Pensiune mare piscine bowling .... escapada din rutina zilnica ;;)

Bafta

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic