Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Azi nu prea am avut o zi buna..,am iesit si eu nb.

Baaaaaa asta iara chiuleste....

Am nevoie de ajutor. Merge ca prima știre la Wot?:

Caracteristicile generale ale Primului Test Public al Versiunii 9.1

Harta noua: Kharkiv

Semne de excelenta adaugate pe tevile tancurilor

Hartile Arctic Region, Tundra, Komarin, Windstorm si Northwest imbunatatite

Noi medalii pentru SPG-uri

Noi achievementuri in Team Battles

Matchmaking refacut pentru tancurile usoare de tier IV-VII.

Rebalansarea si corectia catorva vehicule

Doua Historical Battles noi adaugate : Bryansk Front (U.S.S.R., 1942) si Siege of Tobruk (North Africa, 1942).

Doua Batalii Isotrice scoase: Battle of Kursk and Battle of the Bulge

Neata, acum m-am trezit. Eu nu merg la scoala astazi, mi-am luat liber... :))

eu v-am spus ca merg sa postez pe forum ca l-am omorat, de 3 ori era de ajuns pe moment. V-am avertizat sa aveti grija cu el, asta e.

cred ca ma mai bag si eu la un WoT zilele astea, mi s-a facut dor de cateva lupte.... :)) No offence, dar schimba avatarul ala.... E cam.... Jalnic.... :))

Edited by SQ AlcoluS

Neata dragoni,acum m-am trezit si eu,ma pregatesc sa ma duc la scoala....ne auzim diseara la WAR sper sa fim mai multi,ceea ce nu cred,deja au inceput sa puna cereri de invoire =))

Uite-l ba si pe asta ca ma are la semnatura :)))

GJD6cGp.png

@, o sa iti scriu povestea aici , pe langa ca esti un mare posthunter si mai bine te sinucizi iti voi explica si ce a facut cosmin , stiam ca o sa filmezi , stiam ca o sa faci post ca doar atata stii . In prima faza veneati in fata hq-ului am si dovezi (ti le va prezenta Andreilolza daca el considera ca meriti ). Am spus pe /f la toti membri sa va omoare oridecate ori va vede in curte . Deci cosmin nu are nici o vina . Sa iti mai zic "Sunteti mafioti ripostati " nu ati inteles inca fraza asta si continuati cu posturi aiurea . Succes POSTHUNTERE

@, o sa iti scriu povestea aici , pe langa ca esti un mare posthunter si mai bine te sinucizi iti voi explica si ce a facut cosmin , stiam ca o sa filmezi , stiam ca o sa faci post ca doar atata stii . In prima faza veneati in fata hq-ului am si dovezi (ti le va prezenta Andreilolza daca el considera ca meriti ). Am spus pe /f la toti membri sa va omoare oridecate ori va vede in curte . Deci cosmin nu are nici o vina . Sa iti mai zic "Sunteti mafioti ripostati " nu ati inteles inca fraza asta si continuati cu posturi aiurea . Succes POSTHUNTERE

WORDS OF WISDOM FROM MARIAN :) Lasa ba, fac posturi de genul, fac si eu, nu ma doare mana... :))

Don't put questions in Arms Dealer topic, you have Discussions for that.

Destema said that we don't need anymore to post on forum the arms report.

Edited by Z E R O

Salut all,sper sa ne descurcam la war ca si ieri.

Dragoni, sunteti asteptati in fata hq-ului la 20:45 pentru a disputa warul dintre Red Dragon Triad si Southern Pimps pe Bank Las Venturas.

Asta pentru a nu mai intreba unde si cand este warul, sper sa fim mai multi de 25 asa ca vreau sa va chemati toti fratii,surorile, cumnatii la war.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic