Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Imi pare rau ca va las, dar vreau sa incerc paterno nuj de ce dar e singura mafie care mi'a placut si nu am stat in ea!

Ma voi reintoarce, cat de curand!

Nume in joc: florinacyoLevel: 41Varsta(reala): 16De cat timp jucati pe server: din aprilie 2009Factiuni precedente: Rroms,Bikers,La cosa nostra,Corleone,La cosa nostra,TCC,Yakuza,Paterno,National Guard,PaternoMotivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Pai m-am plictisit de lider.. 9 luni.De ce doriti sa va alaturati familiei Corleone: Sa vad cum eCate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Peste 5Cu ce considerati ca se ocupa aceasta mafie?: Cu afaceri ilegale , femei , bani , droguri , arme .. d'astea ..Nickname-uri anterioare: [Ro]florinacyoAveti capacitatea de a lucra in echipa?: DaAveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: DaMotto-ul personal: Respectul il capeti prin faptele pe care le faci.Motto-ul familiei: Real power can't be given,it must be taken.Poza cu /stats: http://img.b-zone.ro/images/50406981343628907835.pngCate warn'uri ai in joc?: 0Esti pe Blacklist la o anumita mafie?(specifica): NuAlte precizari: sper sa nu fiu acceptat

:)

Acceptat pentru teste : florinacyo

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic