Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

, Sa ma corectezi daca gresesc, insa daca tu nu erai la teste, luai singur 5 runde? Ori macar 3?

@Peaceful, Nu stiu cum sa-ti zic dar Tuddy dadea bine si in 69 PM, era chiar foarte bun. Apropo, de clan te referi la H2K ? Furam numele unui clan de A/D unde noi nu am jucat niciodata. Esti sigur ca nu jucam? Daca gresesc eu sa ma corectezi, poate te-ai referit la altceva si eu am inteles altceva.

@@AIM Zitrone aka BlasT, Ma refer la h2k, dar nu cel pe care-l aveti voi aici, ci la cel din 2013 unde erau mr.kiko si Dark3r (ii aveam pe xfire, acum s-a ales praful de acea aplicatie). Acei membri din h2k nu foloseau toate aceste "luminite" pe moduri ca sa faca jocul mai cocalar, daca intelegi unde bat.

@@tuddypwnz, Tu esti prost sau autist? Ti-am spus ca e vorba de diferenta dintre ratia celor 2 conturi, si un copil de 7 ani intelege mai bine decat ce ai inteles tu. Cum explici faptul ca pe tuddypwnz aveai scoruri mediocre si aici ai ratie peste 2? A trecut prea putin timp ca sa inveti sa joci, si, iti zic sincer, in 69 erai slab. Nu te da cocos daca stii ca esti gaina.

Salut baieti, din pacate raspunsul final a lui Kelton a fost unul negativ, banul ramanand. Le-am prezentat dovezi concludente, fiecare zi de war avand-o filmata, din pacat au spus ca sunt irelevante, atat timp cat ai in log un cod, banul fiind dat pe merit. Imi pare rau ca am iesit asa, da' na, nu am de gand sa-mi reformatez PC-ul pentru un amarat de fisier, poate pe viitor apar ceva programe care arata exact si data in care a fost sters fisierul, si sa nu se mai dea banuri asa.

Nu stiu cand si daca o sa revin in RDT, pana atunci va urez succes in continuare si multumesc pentru sprijin si pentru bunul simt de care ati dat dovada (unii).

EXTRATERESTRU

@, cred ca a prins PC-ul juma de ora sa faca reclamatia/aplicatia aia, ca altfel...la ce fel arata, ma gandesc ca-l bate in fiecare zi cu lopata-n cap.

Reclamatie: https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/56870

Aplicatie: https://www.rpg.b-zone.ro/factions/application/137076

Edited by xEpical nWo

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic