Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare ! Eu sunt noul vostru coleg, bla bla bla. Bă ce dor mi-a fost să intru într-o mafie...

La mulți ani Skynab!

**Vio & Coolio o să vă distrug psihologic!

Bun venit, drogule.

Ba silviule, sa moara mama ai 20 de ani dar degeaba.. esti obsedat dupa un joc nu vezi ca vii aici ca sa te iei de astia =)) ca sa ai motiv de cearta? Frate nu am mai vazut disperat ca tine.. =)) Da o dracu, ma amuzati cat de prosti sunteti uni dintre voi. N-ai ce dracu face du-te si ia o gura de aer si revin-o.

Edited by South SKY BELEAUA

Sky belita plìì mele, rad de voi ma ratatule. Imi palce sa va agit. Asa ca marsi pe turf fanul meu, cel mai mare paletar si minusar din top gangsteri :))))).

Ce-mi place cand ziceti toti ESTI OBSEDAT DE UN JOC, de parca tu nu te-ai juca. E ca si cum tu mananci cacat cu mine si razi de mine ca mananc cacat. Vai de pl ta :))). Daca scriu pe forum si-mi bat pl de tine spre exemplu.. nu inseamna ca sunt obsedat de joc. Bafta.

Edited by AIM SylvyuGoogle YAMAN

Sky belita plìì mele, rad de voi ma ratatule. Imi palce sa va agit. Asa ca marsi pe turf fanul meu, cel mai mare paletar si minusar din top gangsteri :))))).

Ce-mi place cand ziceti toti ESTI OBSEDAT DE UN JOC, de parca tu nu te-ai juca. E ca si cum tu mananci cacat cu mine si razi de mine ca mananc cacat. Vai de pl ta :))). Daca scriu pe forum si-mi bat pl de tine spre exemplu.. nu inseamna ca sunt obsedat de joc. Bafta.

Bai cacatule crezi ca impresioneze pe mine ca ma înjuri pe un joc ?

Stai linistit ca vad ca toata lumea se pişă pe tine la orice oră.

Cine se pisa pe mine ma pripasule? Eu fac niste caterinca pe forum si tu ma iei la pl? Pai vezi ca tu ai inceput fanul meu sa-mi pronunti numele, nu eu. N-aveai loc de pl mea pe forum? Ma provoci si pe urma zici ca te de ce te injur? Eprubeta dracu care esti. Zici ca esti radiografie imbracata. Nu ma mai eticheta ca ma pis pe ma-ta, zdreanta dracu. Te-a prins si pe tine dimineata la calculator ca nu faci scoala maine din cauza zapezii, ă?

@@AIM SylvyuGoogle YAMAN, Bai cacatule, tu zici de mine ca nu stiu cum sunt imbracat si tu ai chelie la 20 de ani in pula mea, iesi ca te faci singur de ras. Cauti anturaje pe un forum pripasule. Pai cine plm ii provoaca pastia pe forum? Tu nu vezi de ala de mai sus care s-a pisat pe tine si dupa ai dat edit la toate postarile =)) iesi alt dur in fata unui calculator si 4 pereti :))Tu nu vezi ca te iei de astia fara nici un rost? te pwp nu mai imi comenta ca degeaba o faci nu-mi pasa de boschetari.

Edited by South SKY BELEAUA

:)))))))))))) ia uite ce chelie am - http://imgur.com/a/FczH1

Cu dragonu am editat postarile pentru ca el nu m-a jignit ca tine bai asta si n-am vrut sa fac tiganie, cum fac cu tine acum. Eu l-am injurat pe el, fara ca el sa-mi faca ceva. Apoi mi-a facut post si l-a retras pentru ca e baiat, nu gherla ca tine.

Ai fruntea aia zici ca e autostrada A2 si ma faci pe mine chelios :)))))). Ai vrea tu sa arati ca mine bai pufulete.

Daca injur pe forum, zici ca ma dau smecher. Daca vorbesc frumos si bland, zici ca mi-e frica. Cum o dau nu-i bine.

Esti baiat cu mine, sunt si eu. Ai d-alea in gaoaza cu mine, ma sugi. Oricine ai fi.

Daca tot ma faci boschetar si nu-ti pasa de ceea ce spun, nu trebuia sa-mi dai importanta si sa ma bagi in seama bai asta. Si dati report degeaba, ca ma fut in ele de conturi pe forum. Bafta.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic