Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La primul war cu Pimps, fix la ultima runda cand era 7-7 ce sa vezi? Am luat crash chiar cand am intrat pe turf, altfel se faceau de ras ca-i bateam singur. Oricum s-au facut si asa..

De luni nu mai atacati, ca venim la waruri degeaba. N-ai ce face in 20 de membrii.

Week-end placut.

@vtmBSiLENT pai de ce juma de factiune a luat crash la faza aia? Daca luam doar eu intelegeam. Nu aduci minusari, aduci zei care dau de la 92m cu deagle si stai calm, stiu de olanda si phax care joaca cu interdictie pe alt con. Daca vrei dovezi astept PM, bafta.

Dragi frati, dragi carnati, dragi telespectatori si mari amatori. Dupa cum ati vazut in ultima saptamana, warurile cu Southern Pimps se desfasurau in modul urmator: Intram pe turf, ne tinem strans la puncte pentru runda, si ca sa vezi, fix cand trebuie sa luam runda, luam crash cand punem tinta pe-un magician absolut, cunoscut ca si membru SP. A fost dovedit de cercetatori ca acest fenomen se numeste "Vacarie ambulanta" si se desfasoara o data la fiecare schimbare de lider intr-o anumita mafie. In cazul in care liderul umezeste dosul unui membru al asa-numitelor "TEAM-uri" de magicieni si inraiti mafioti cu Smooth Aim la discretie, liderul respectiv beneficiaza de o perioada de "mama ce ravagii face mafia X". In cazul nostru, sunt doua mafii care se afla in situatia asta, @vtmBSiLENT prima fiind a ta, distinsule magician, iar a doua fiind Avispa, dar momentan n-am avut decat un war cu ei. Acuma zi si mie, dragule vtmb, tu zici ca n-ai codati in mafie, ca in SP nu intra oricine, ca la voi florile sunt roz si miros a primavara. Membrii tai prea-smecheriti ori folosesc in nesimtire buguri (am avut situatia asta la warul de vineri, pe turful Bank LV, in care 3 din ai tai incontestabili magicieni stateau intr-o casa buguita si trageau din ea, fara ca noi sa putem sa coboram in ei si sa le dam ceaiu'. Sa nu mai zic astazi, cand Alesuuuuuuu(cu o infinitate de u) s-a trezit de dimineata si s-a gandit sa bage invisible la war exact in momentu in care era sa castigam a 5-a runda, intrand din nou in avantaj. Sa nu mai zic de momente si momente in care ne reveneam si ca prin minune lua jumate de factiune crash. Eu sper ca ai mei colegi te vor lasa sa-ti exprimi si sa-ti fluidizezi gandurile aici, fara a lua (din nou, dupa cum am inteles) warn pe forum. Te invit la o discutie amiabila in care sa discutam, asadar, situatia odreslelor tale galagioase, pardon, SilenTioase.

Totodata dragi colegi, felicitari pentru warurile de azi, ne mobilizam si noi intr-un sfarsit!

Pai da.. Am zis-o si pana acum si sa tot zic, de la experienta si antrenament pana la situatii dubioase (exemplu ar fi ce ati vazut in postul facut de Edd) e mult. O sa caut si eu prin filmari, in cele de ieri sunt convins ca am faze de ban.

Ba, aia de ati votat intervalul de waruri 14-16. Cred, ca nu sunteti sanatosi la cap sau n-aveti viata. Nu ganditi si voi putin asa? Se fute dracu toata ziua. N-ai timp sa mai faci nimic. Daca vreau sa ma duc si eu la plaja/piscina cand pl mea ma mai duc? La 4? Vai de viata voastra. Bine ca nu s-a pus la vot si 16-18, ca sigur asa ati fi votat.

12-14 Era mai mult decat ok. Nebun o fi ala de sta de la 14 la 16 pe sa:mp. Cand te mai gandesti ca vine si canicula.. vai de coaili voastre.

Edited by AIM SylvyuGoogle YAMAN

Ia uite iubitoru de animale cum imi face mie post, băi dacă vedeam mai devreme postu iţi dădeam cu reclamaţia in cap. Ne vedem la war băi piţigoi

Salutare, Red Dragon Triad! 

De astazi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem minunat, sa colaboram si sa spargem tot la waruri.

Astazi am avut primele waruri de dupa aprox 9 luni, m-am descurcat binisor zic eu, am reusit totusi sa ma mentin pe plus si chiar sa am un scor frumos.

Ne auzim maine pe joc, va invit la niste dueluri sa ma mai incalzesc si eu, sa dau majie d-aia urata.

Ne auzim, salut si respect, noapte buna!

Hai noroc baieti, sunt noul vostru coleg. Activitate maxima la waruri pentru a putea cuceri Las Venturas.

E grav frate sa stai pe loc, cu un etaj deasupra lui si sa iti scada HP instant, nu numai tie si a jumate din cei aflati la piscina de la RockShore (nu stiu exact cum se scrie). E grav sa joci cu el atat de evident, pe fata.

DE CAND SUNT IN GANGURI (13 la numar) NU AM MAI POMENIT HACK CARE SA-TI DEA CRASH, TIE SI PROBABIL INTREGULUI GANG, pana astazi..astazi m-am convins, trage in tine si iei crash, pana sa ti se inchida jocul baiatul face frag linistit, altfel, nu cred ca te nimereste din 2 incarcatoare.

CUM SA DAI MA CRASH LA TOT GANGUL LA 7-6 CAND ERAM PE VAL? CUM SA AJUNGI LA ASTFEL DE METODE, CAT DE MARE SA FIE FRUSTRAREA.

Cand v-am vazut ca va certati pe [/f] pentru un cacat de functie, am inceput sa-mi para rau ca nu am aplicat intr-un departament..

Oricum, am rupt minusul astazi, ca si chestie, la un moment dat iti piere cheful.

Ne auzim!

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic