Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ssssalut,fratilor,ce faceti va e dor de mine,mie nespus de mult,imi pare foarte rau ca nu pot sa va ajut,dar asa a decis experimentatul EDU, manca-mi-ar ochii.Care e treaba,uita-ti si voi pentru ce se ia ban ''b zone n are bug uri'' Pai in pula mea de ce merge recon in hq si cand ies nu merge,am anti recon futu ti familia ma-tii sa-ti fut.Ca stiu eu cand stai tu pe mine,aveti grija fratilor,ma intorc repede,va iubesc,uita-ti ce ascult de cand am iesit din factiunea mea de suflet 

1 hour ago, AIM RauleN said:

Cine a data atac in ls pe docks sa linga maiul si sa se duca el pe turf.

Uita-te cine a iesit cu 3/3 azi, daca vrei sa stii cine a tinut neaparat sa-si bata joc. Maine, avem 2 waruri, nu 3. Cine nu vrea sa mearga pe turf cu Verdant nu e obligat s-o faca, eu unul nu imi pierd timpul ca sa merg sa fac - in alt oras. Va astept de la 20:00 si de la 21:30 sa ne prezentam la waruri, sper sa ne distram maine si sa nu mai primim flood.

@GicuJUPANU http://www.girlshare.ro/3489969380.7 ai in fisierul Crosshairs un "Crosshairs.ini", acolo ai o linie pe care scrie "FixSensivity=true". Te joci tu acolo cu el. Spor. Pentru cine mai vrea, modul asta e un mod care iti schimba culoarea la tinta si o face curcubeu, deci iti schimba tinta in mod constant, la orice arma. Modul se poate folosi si ca o varianta .asi la prea cunoscutul mod Sensitivityfix.cs. Cine are nevoie, have at it. Nu stiu daca e si pe forum pe altundeva, nu l-am creat eu si nici nu-mi asum creditele, eu doar il dau mai departe.