Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mie nu imi pasa...care suntem acuma suntem cei mai tari :X . Ceilalti ba stateau afk,ba plecau ei in alta parte.Acuma suntem perfect,e bun asa ;) ,mie imi place. :))

Adica c vrei sa spui tudor k eu stau afk mult sau ca schimb factiunile ca pe sosete? ...ar trebui sati pese ca ies oameni din factiune ca daca o sa fie 2-3 in factiune atunci sigur o sati pese

Adica c vrei sa spui tudor k eu stau afk mult sau ca schimb factiunile ca pe sosete? ...ar trebui sati pese ca ies oameni din factiune ca daca o sa fie 2-3 in factiune atunci sigur o sati pese

ai si u dreptate..dar fii sigur..nu o sa fim 2-3 in factiune.. niciodata cu lethal lider.

Sincer si chiar foarte sincer nu ma refeream la tine,dar nu vreau sa dau nume....dar astia care sunt acuma,dupa-amiaza is la scoala si nu stiu cine e,dar seara sau in weekend eu si cu cine e on ne intelegem foarte bine :X ....si de asta zic ca imi convine. Oricum nu cred ca o sa fim vreodata 2-3 in factiune....

EDIT:aaa scuze,inteleg de ce te-ai suparat,dar nu am fost atent...razvan a zis k pleak Zaa si eu am zis "Nu imi pasa..." da nu ma refeream la tine,ma refeream in general ca a zis k pleaca....pana acum mia parut de unu singur care pleaca si acela e tahan ca era baiat serios chiar daca mai facea el figuri.....dar asta e,asta e decizia lui Lethal si cred ca e decizia buna.

Bafta tuturor.

Numi sta in fire sa postez sau sa vorbesc pe forum prea des!dar sa stiti k pe server e posib sa lipsesc o zi dar pe forum nici de cum!mereu citesc toate mesajele factiuni si chiar si la altele!

App pe lethal nu lam vazut pe server de dumunica si nici azi!

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic