Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pfa,in ce belea am intrat eu cu inca 4 baieti din clasa mea .. Am dat cu bulgari in geam la o femeie si,aia fiind sotia unui politai,l-a chemat pe sotul ei.Eu cu aia 4 baieti am fugit de politie,bine-inteles ca a iesit cu bastonul la noi si normal ca ne-am panicat,ne-am dus in parc 30 minute sa ne gandim la ce ni se poate intampla.Cand o sun pe o prietena din clasa,ne zice ca a vb cu directorul,vom avea nota scazuta la purtare(dar eram in afara cadrului scolii,nu mai aveam ore,deci nu are ce sa ne faca..),ne ia adresele si ne da amenda pt deranjarea cetatenilor,care nu cred ca depaseste mai mult de 50 lei.

Deci,am dat de o mare belea.Maine vom da declaratie,iar reactia parintilor nu stiu cum va fi..Toti 4 suntem implicati in asta..

Re all in sfarsit am venit de la scl...

Hai ca ma pregatesc sa plec la sala :X

Cred ca o sa intru mai pe seara sa ne jucam si noi :)

RuNeEeRi sper sa iti rezolvi problema :)

Hai bafta :)

Ministrul Educatiei nu i-a convins pe profesori sa renunte la proteste. FSLI a anuntat ieri calendarul actiunilor de protest. Ei sustin ca vor merge pana la greva generala si boicotarea anului scolar, daca revendicarile lor nu vor fi solutionate. Primele manifestari incep pe 15 martie cu pichetarea prefecturilor.

"Degeaba ne-am intalnit cu ministrul. Nu este normal ca intr-un an de zile sa fie restructurate 33.000 de posturi. Aceasta nu este o masura de eficientizare a sistemului. Am discutat si despre hotararile judecatoresti. Este inadmisibil ca o hotarare judecatoreasca sa nu fie respectata. O hotarare judecatoreasca este prin sine o lege. La nivelul tuturor federatiilor din invatamant sunt zeci de mii de procese castigate. S-a adus in discutie si protectia sociala a celor disponibilizati, insa nu s-a ajuns la un consens. Peste cateva saptamani vom mai avea o intalnire cu ministrul Daniel Funeriu. Insa, pana atunci, protestele vor continua", a declarat pentru REALITATEA.NET secretarul general al Federatiei Educatiei Nationale (FEN), Constantin Ciosu.

DECI DIN 15 MARTIE(ADICA AZI). Eu nu merg la scoala pana luni......Na Andrey sa te convingi

Neata all..am fost cam ocupat ultimele zile am intrat decat putin..pe forum...voi ce mai faceti?

Eu ma duc la meditatii :(( vb pe la pranz dak e sa mai intru :X

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic