Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare baieti !

Inca mai am o problema la calculator, daca m-ar putea ajuta cineva mi-ar fi de folos.

-Am rezolvat jumatate din problema (am dat intr-o seara cu picioru in unitate din greseala si s-a stins, am impins cablu de alimentare degeaba.. Am scos mufa, am bagat-o la loc, degeaba.. Am desfacut sursa, am lipit un fir si acum mai e o problema. NU se mai aprinde monitoru, adica.. Luminita aia se aprinde dar chestile alea de la Windows XP cum se incarca etc, nu-mi apar.. HELP !)

P.S: Ventilatoarele, luminitele etc. se aprind, doar monitoru imi face figuri, daca m-ar putea ajuta cineva ar fi super, nu prea am prieteni care se pricep..

Edited by j o s e p h

Salutare baieti !

Inca mai am o problema la calculator, daca m-ar putea ajuta cineva mi-ar fi de folos.

-Am rezolvat jumatate din problema (am dat intr-o seara cu picioru in unitate din greseala si s-a stins, am impins cablu de alimentare degeaba.. Am scos mufa, am bagat-o la loc, degeaba.. Am desfacut sursa, am lipit un fir si acum mai e o problema. NU se mai aprinde monitoru, adica.. Luminita aia se aprinde dar chestile alea de la Windows XP cum se incarca etc, nu-mi apar.. HELP !)

P.S: Ventilatoarele, luminitele etc. se aprind, doar monitoru imi face figuri, daca m-ar putea ajuta cineva ar fi super, nu prea am prieteni care se pricep..

Mai multe detalii despre problema monitorului. Adica cum se comporta.

Vad ca astazi la 20:00 este sedinta,se va mai tine antrenamentul la 21:00 ?

Da

Mai multe detalii despre problema monitorului. Adica cum se comporta.

Deci.. Unitatea se aprinde cum ar fi beculete ventilatoare etc.. Pe cand monitorul nu se aprinde, mai precis se aprinde doar beculetu ala mic, el ramane ca si cum ar fi PC-ul stins..

Edited by j o s e p h

Pai.. Calculatorul se aprinde beculete, ventilatoare etc. La monitor se aprinde doar beculetu ala mic si clicare ca si cum ar fi pc-u stins.. El ramane ''stins''.

Joseph...vezi placa video;) sa distrus...asta e sigur.ai sa-mi dai dreptate

Astazi 10.06.2010, ora 20:00 sedinta Barzini, loc de intalnire HQ. Cine nu poate veni sa faca cerere de invoire.

Deci.. Unitatea se aprinde cum ar fi beculete ventilatoare etc.. Pe cand monitorul nu se aprinde, mai precis se aprinde doar beculetu ala mic, el ramane ca si cum ar fi PC-ul stins..

Este sursa Joseph, asa am patit si eu in iarna.

O seara placuta si tie in continuare Christian, imi pare rau ca nu am putut sa ajung la sedinta si la antrenament..

Felicitari celor care au luat rank up... :>, stie cineva daca am luat si eu vre'un advertisment,warn,rank la sedinta/antrenamentul asta :D?

Va rog sa ma scuzati ca nu am fost la antrenament da a intervenit ceva in familie ... si nu am mai apucat sa fac cerere de invoire :( Multumesc !

Edited by cristi112

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic