Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza, Barzini. Mi s-a stricat iar Windows-ul. Sper sa nu uit sa instalez unele chesti.. Bafta la materiale, refill!

Apropo, s-a schimbat ceva la grupuri?

Neatza, Barzini. Mi s-a stricat iar Windows-ul. Sper sa nu uit sa instalez unele chesti.. Bafta la materiale, refill!

Apropo, s-a schimbat ceva la grupuri?

S-au facut din nou , a fost wipe is fiecare leader a ales pe rand cate un membru .

S-au facut din nou , a fost wipe is fiecare leader a ales pe rand cate un membru .

Ma refer daca s-a mai schimbat ceva dupa sedinta.

Salutare baieti, back de la antrenament :)

Christian imi place foarte tare imaginea de la semnatura ta :X... "run for your life, nigga" :))

Edited by A L I N

Ce aiurea.. te duci la școală, faci o oră și după care zice să pleci acasă.. oh' 8-|

Alin, nu face greșeala asta, aveam o părere bună despre tine, nu mă face să mi-o schimb, gândește-te bine.

Am plecat afara, bafta baieti...vorbim mai pe seara.

Ce aiurea.. te duci la școală, faci o oră și după care zice să pleci acasă.. oh' 8-|

Alin, nu face greșeala asta, aveam o părere bună despre tine, nu mă face să mi-o schimb, gândește-te bine.

Gangstar 4 life, nigga...

:)

● Nick'ul tau: DeadPK

● Nick'ul celui reclamat: zeliscu

● Descriere: Dupa spusele lui cLaU nu ai voie sa schimbi culoarea la masinile de la HQ . Imi pare rau pentru tine :( dar ce sa faci ...

● Martori: ScreenShot

● Dovezi (Screnshot): Se vede clar numarul nu ? Off off ce rusine...tu duci mafia asta de rapa , daca nu ai fii tu in ea ar fii perfecta .

Respect cLaU !!!

Ce specimen...Zeliscu o sa primesti 1042952852284fp pentru ce ai facut :)).

Joseph vreau sa stiu cand iti refaci pc-ul .. vad ca pe forum esti on mai mereu.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic