Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna Seara BARZINI :X

NU mai plec....

Michael mia spus niste lucruri...si sunt multumit..de asta...PAREREA STAFF'ului conteaza

deci

zeliscu = Barzini Famuly :X

Zeliscu .. nu trebuie sa te superi din orice ... presupun .. si presupun foarte bine ! 100% ca te-ai suparat dupa ce s-a luat de tine fivelici0us .. chiar daca ti-a atras atentia nu trebuie sa te superi .. poate ai gresit cu ceva.... altadata ganstete nu de 2 ori ci de 10 ori ce faci.. mai bine ca ai ramas ..

Cred ca ies ei eu ...

Ganditi-va de 10ori inaite sa va dati demisia,nu luati decizia pe moment,asteptati 1-2zile si dupa daca considerati ca ar fi bine sa plecati:dati-va demisia(dupa ce discutati cu staff-ul).Data viitoare zel. nu stiu daca vei mai avea ocazia sa o retragi.Noapte buna.

Noapte buna barzini, ne vedem pe la 13:00(sper), Eu cu [v1p3r] am stat si ne-a reusit rob :> pe mine m-a urmarit Daniel_F dupa mi-a explodat masina, nu am murit, in schimb daniel era pe jos si radea :)) si i-am luat masina, dupa nu a mai venit dupa mine =)) prea tare, asta da rob ;) Noapte buna!Ne vedem azi :))!

Edited by CouNT

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic