Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Daca cere + si mai face si posturi aiurea :-S Treaba ta

PS: Zeliscu esti nesimtit , nu stiam ca esti asa nesimtit. Mai bine ca ai plecat :-J Am mai scapat de un Tepar.

:-J sunt deacord cu tine, nu aveam nevoie in familie de un tepar si de cainele lui credincios (suburbia)...

Back de afara, intru acum in game :)

Guys, nu fiți așa răi, nu-i mai criticați. Dacă săracii au degeaba capul ăla pe umeri, asta e nimeni nu-i perfect, numai că ei erau cam încăpățânați, și vroiai să-i ajuți iar ei tot ca ei faceau.

Eh' asta e. Care-i treaba pă aici?

Guys, nu fiți așa răi, nu-i mai criticați. Dacă săracii au degeaba capul ăla pe umeri, asta e nimeni nu-i perfect, numai că ei erau cam încăpățânați, și vroiai să-i ajuți iar ei tot ca ei faceau.

Eh' asta e. Care-i treaba pă aici?

Tot aia .. :)))

Da am auzit.Sunt foarte multi.

Cica o masina neagra loveste victima si vine o ambulanta [ in care sunt tot mafiotii ] si acolo ii scoate organele ,in ambulanta.. pe loc.

Si apoi lasa copilu' de unde l-a luat,cu flori in ochi si lasa si niste bani si un bilet: " Bani pt inmormantare ".

Ti se face pielea de gaina cand auzi dastea..

Guys să nu mergem prea departe.. toate sunt posibile, trăim în România, dar nu vi se pare prea banal? Și la mine acum vreo' 2 ani era povestea asta.. cu ambulanța neagră, te prinde seara pe stradă, oprește mașina și te ia pe sus.

Hai sa fim serioși.. anyway, aveți grijă.

Noapte buna Barzini.

Guys să nu mergem prea departe.. toate sunt posibile, trăim în România, dar nu vi se pare prea banal? Și la mine acum vreo' 2 ani era povestea asta.. cu ambulanța neagră, te prinde seara pe stradă, oprește mașina și te ia pe sus.

Hai sa fim serioși.. anyway, aveți grijă.

Noapte buna Barzini.

Noapte buna..

E o intamplare adevarata.. asta e

Noapte buna..

E o intamplare adevarata.. asta e

Ma nene terminatii cu prostiile astea... nu a aratat nimic la stirii.Este doar o legenda urbana..

Ma nene terminatii cu prostiile astea... nu a aratat nimic la stirii.Este doar o legenda urbana..

Frate mi-a zis cineva care era vecinul lui :|

Dar au zis astia ca nu da la stiri ca intra lumea in panica grav.

Da, asa mi se zicea si mie cand eram mic ca vine dracu la noapte si se pisa pe calculatorul meu :)), ma speriam dar na anyway, nu are cum :)).

Buna seara baieti.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic