Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut. In primul rand vreau sa le spun Bun venit celor noi.

Voi fi inactiv o perioada de timp deoarece nu am niciun chef de samp si tot ce inseamna calculator , voi mai intra seara dar nu voi sta mul timp .. o ora maxim 2 . Sper sa fiu inteles si o sa fac parte cat mai mult posibil din Barzini Family ca doar astia suntem , nu?

Si daca tot n-ai chef de sa-mp/calculator de ce mai stai aici?Stai sa ocupi locul degeaba.Nu va inteleg.

In cateva minute va incepe antrenamentul,deci va sugerez sa intrati in joc ca sa nu intarziati.

Salut. In primul rand vreau sa le spun Bun venit celor noi.

Voi fi inactiv o perioada de timp deoarece nu am niciun chef de samp si tot ce inseamna calculator , voi mai intra seara dar nu voi sta mul timp .. o ora maxim 2 . Sper sa fiu inteles si o sa fac parte cat mai mult posibil din Barzini Family ca doar astia suntem , nu?

Domnu' eMceEE, cheful de SA:MP îţi va reveni de la 1 septembrie, până când ai cererea. Dacă acel chef nu-ţi va reveni, vei fi demis.

Ma bag la meci . Fortza Steaua :X Bafta!

Forţa :).

Salutare tuturor, am ajuns şi eu acasă. Am fost la cumpărături toată ziua dar mai mult cu şcoala, îmi cer scuze pentru inactivitatea de astăzi, dar i-am explicat şi lui DeviL.

Mâine sunt liber, e şi zi de war, perfect :).

Noapte buna . Sa fie cu noroc pentru Steaua la tragere . Fortza Steaua !

Să sperăm, au jucat excelent în seara asta.

Mă duc şi eu la somn, că mâine mă scol de dimineaţă, noapte bună verzişorilor. :)

Nu e căzut,mai degrabă rezolvă problema cu conturile fiindcă după acel restart anunţat de Kelton că se adaugă tot felu de chestii speciale pentru ziua B-zone, nu mai avea nimeni cont..toţi level 1..etc.

Nu e căzut,mai degrabă rezolvă problema cu conturile fiindcă după acel restart anunţat de Kelton că se adaugă tot felu de chestii speciale pentru ziua B-zone, nu mai avea nimeni cont..toţi level 1..etc.

Si pana la urma vor reveni conturile la loc.nu?cu level-ul si bunurile respective?

Si pana la urma vor reveni conturile la loc.nu?cu level-ul si bunurile respective?

Da

Kelton

Data : 31 August 2012

Motivul pentru care este down : A încurcat Bobo baza de date de pe RPG cu cea de pe Test server iar eu nu le pot pune cele corecte.

Cand va reveni ? : În această seară sau cel târziu mâine dimineață când se întoarce Bobo din vacanță.

Salut colegi, am venit si eu de afara si vad ca merge serverul. Mai stau putin cu voi prin joc ca maine plec la nunta, dar nu am nici un chef. Cred ca ne mai auzim maine seara. Bafta pana atunci!

Salutare Barzini. Acuma am ajuns si eu acasa. Se pare ca vacanta a luat sfarsit.

Am vazut ca multa lume e noua. Welcome tuturor. Merg sa fac un dus si vorbim in game.

A revenit ciobanuuuuu ! Te asteptam de ceva vreme :-t

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic