Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari Andrey pentru Lider ! Ai meritat asta >:D<<'>.. pentru ca te cunosc de cand eram am2 membrii Corleone,sa ai grija ce faci cu el :-" .

Baieti am iesit si eu (:| ca maine dimineata la 5 ma trezesc.. am meci la Republicani.. si am deplasare la Reghin. Noapte buna sa aveti ! >:D<<'>

Bafta la toti! A fost o factiune minunata... Poate intr-o vacanta, sau cine stie...Anul viitor ne vom mai vedea... Bafta Andrey. si tuturor. Sa fii un lider excelent, asa cum a fost DeviL.

Bafta Sp3cter. Mi-a parut bine.

Salut baieti.Eu sunt noul vostru coleg.

Sper sa facem o treaba buna impreuna!

Welcome Bimmer.

Ce mai faceti fetelor? :->

In sfarsit gasii si eu modu ideal pt admiral :)) daca mai avea si tractiune spate nici ca se putea mai bine dar na... nu poate sa fie perfect.. Cateva SS http://imgur.com/a/DPIeU . In prima poza masina e "stock" in a 2 a deja are pack ul meu de jante :)) cine il vrea PM. Aaaa si uitasem congratulations Andrey. sper ca macar tu vei tine liderul indeajuns de mult sa se faca rank 5 dupa sistemul de acordare rank up ;).

Edited by DoomToretto

Salutare baieti. Va urez succes tuturor in noul an de scoala. Ne vedem in game. Astazi sa fiti activi deoarece este zi de war.

Nu uitati astazi la ora 20:00 SEDINTA. Prezenta este obligatorie.

Edited by Andrey04

Salutare baieti. Va urez succes tuturor in noul an de scoala. Ne vedem in game. Astazi sa fiti activi deoarece este zi de war.

Nu uitati astazi la ora 20:00 SEDINTA. Prezenta este obligatorie.

Salutare ! Acuma m-am trezit si eu..(:| intru mai imediat si eu in game.

Multumesc Andrey,la fel si tie mult succes in noul an de scoala.

Succes tuturor. Am trecut si eu pe forum... Slabuta activitate pe forum verzishorilor. Ne auzim prin game, mi-a dat "foamea din PD runner" :)) ... Bafta

Salut tuturor, astăzi mi-am revenit şi eu din inactivitate. In primul rând bun venit celor noi. Acum, să trecem la ceva mai serios. Felicitări Andrey pentru lider şi Kobra pentru sublider :).

De astazi sunt noul vostru coleg:),sper sa ne intelegem bine impreuna:D.

Welcome.

Antrenamentele vor fi in fiecare marti si joi de la ora 20:30. Deci maine la 20:30 antrenament, va astept.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic