Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pâi voi fi activ, nu mi-a fost ban-ul scos pentru că am oameni care îmi urmăresc orice mișcare și vor să-mi facă rău (Drag0ș).Să fie în bafta lui.

Într-un fel tot RPG 1 e baza, pe RPG 2 chiar dacă primeam unban, îl aveam pe Drag0ș care îmi urmărea orice mișcare și tot mă bana.

Pâi voi fi activ, nu mi-a fost ban-ul scos pentru că am oameni care îmi urmăresc orice mișcare și vor să-mi facă rău (Drag0ș).Să fie în bafta lui.

Într-un fel tot RPG 1 e baza, pe RPG 2 chiar dacă primeam unban, îl aveam pe Drag0ș care îmi urmărea orice mișcare și tot mă bana.

Asa sunt unii oameni fara scopuri, si vrand sa profie si sa isi bata joc de munca altora..

Asa sunt unii oameni fara scopuri, si vrand sa profie si sa isi bata joc de munca altora..

Nu-mi părea rău dacă nu donam pentru acest cont, dar asta e lumea, alți 10 euro numai dau pentru contul ăla.

Lasa noi sa fim sanatosi :).

Că bine zis, oricum tot pe RPG 1 eram activ, asta e..viața merge înainte.Mai frumos e pe RPG 1, acolo mergeam la WAR cam așa:

6 membrii în toată facțiunea - 4 mergeau la war, dacă mergeau toți 6 era mare bucurie.

În altă facțiune erau 14 și la war mergeam cam 10, era logic că ne băteau.

Era totul nașpa organizat.

Că bine zis, oricum tot pe RPG 1 eram activ, asta e..viața merge înainte.Mai frumos e pe RPG 1, acolo mergeam la WAR cam așa:

6 membrii în toată facțiunea - 4 mergeau la war, dacă mergeau toți 6 era mare bucurie.

În altă facțiune erau 14 și la war mergeam cam 10, era logic că ne băteau.

Era totul nașpa organizat.

Da.. treaba buna era ca pe RPG 2 erau mai multi la war decat suntem noi.=))

Noapte buna !

In sfarsit ai schimbat si tu poza aia de la avatar, era urata :D

De ce toată lumea zice asta ? :)) era Chimie aka Misu Foarfecă.Îmi place melodiile lui.Mă rog, contează că am schimbat avatarul :).

O seară faină.

De ce toată lumea zice asta ? :)) era Chimie aka Misu Foarfecă.Îmi place melodiile lui.Mă rog, contează că am schimbat avatarul :).

O seară faină.

Multumesc la fel.

Noapte buna !

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic