Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu zic ca in retur se termina 2-1 pentru Chelsea si ne calificam :))

Si asta e o varianta ,oricum ,astia care nu tineti cu Steaua ,sa nu aud comentarii de la voi in privinta jocului si pestisor,poti scoate semnatura aia acum ,sa stii ca nu joaca cu Dinamo sa pui o asa semnatura !

Sa fie motivata, si Steaua o sa fie si mai motivata,o sa ne calificam ,probabil castigam si trofeul ! Anul asta Europa League si castigarea Ligii I ,asa o sa fie .

Ușor cu spam-ul, gata am câștigat, știm toți asta!

Mâine avem și noi meciul nostru cu teritoriile! La ora 17:45 toți în HQ. Cine nu poate ajunge să facă cerere de învoire!

Ușor cu spam-ul, gata am câștigat, știm toți asta!

Mâine avem și noi meciul nostru cu teritoriile! La ora 17:45 toți în HQ. Cine nu poate ajunge să facă cerere de învoire!

Sa prindem si noi /attack, sa nu stam cu "fundu-n poarta"...

Scoate semnatura aia ca va certati aiurea pe degeaba,nu vreau sa aud opinii pro/anti Steaua. Steaua mereu a vorbit pe teren,nu pe forumuri,nu afara,nu la tv,nu in ziare, va tot agitati atata...

Semnatura am inventato...si e sub forma de gluma, oricum steaua a facut un meci frumos, nu au lasat pe Chelsea nici macar sa rasufle. Pot sa zic ca mi-a facut placere sa ma uit la un meci ca acesta.

P.S: Maine la war-uri trebuie sa jucam la fel cum a jucat Steaua in seara asta si sigur vom lua si noi 2 3 teritori :X

Edited by STD Pestisor

Cum sa nu-ti faca placere sa te uiti la un meci al Stelei?

Noapte buna tuturor, ne vedem maine la waruri, sper sa le dam si noi 1-0 celor din Stracci !

Am iesit si eu,sa aveti noapte buna.

Cine nu poate sa fie maine la 17:45 la HQ sa faca cerere de invoire.

Eu sunt plecat ,nu stiu sigur daca ajung ,dar daca nu ajung fac cerere.

Asa cum am promis in caz ca Steaua iese castigatoare in aceasta seara de pe National Arena, am impartit tuturor membrilor online cate 1.000.000$.

Imi pare rau pentru cei ce nu au fost online, dar nu voi mai face asta.

O seara placuta, noapte buna!

Asa cum am promis in caz ca Steaua iese castigatoare in aceasta seara de pe National Arena, am impartit tuturor membrilor online cate 1.000.000$.

Imi pare rau pentru cei ce nu au fost online, dar nu voi mai face asta.

O seara placuta, noapte buna!

Ce mincinos :)).

@ Noapte bună.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic