Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va multumesc pentru toate clipele frumoase petrecute impreuna, ati fost niste membri minunati, multumesc pentru tot! Va iubesc si nu o sa va uit niciodata, aici se termina totul ! Succes noului lider!

S-ar putea sa se termine si cariera mea in aceasta factiune o data cu a ta. Multumesc pentru sansa acordata si pentru toate clipele frumoase petrecute aici. Chiar daca am inceput cu stangu, aici stii la ce ma refer, am hotarat totusi sa raman alaturi de tine si de restul factiunii si nu regret acea decizie. Va multumesc tuturor pentru ca ati fosti niste colegi excelentil; am avut un sublider de nota 10, il felicit pentru asta, chiar daca m-a cam certat de cateva ori, dar nu m-am suparat deloc, deoarece avea dreptate. Nowa, iti doresc din toata inima sa iei tu lider, insa eu s-ar putea sa ma retrag din lumea mafiilor, momentan. Ma voi gandi. In caz ca ia altcineva lider, va doresc bafta mai departe tuturor, si am doar cateva cuvinte de spus: e cea mai buna si mai organizata mafie din LV; pentru mine /turfs nu inseamna nimic, si nici nu a insemnat, imi pare rau ca lasi liderul din cauza la /turfs.

Bafta Mefx mai departe si multumesc mult pentru sansa acordata, sper sa ne mai intalnim alte factiuni. ;) Rapai si vei ramane un om bun. :((

Va multumesc pentru toate clipele frumoase petrecute impreuna, ati fost niste membri minunati, multumesc pentru tot! Va iubesc si nu o sa va uit niciodata, aici se termina totul ! Succes noului lider!

Multumim pentru tot ce ai facut pentru aceasta mafie , esti o legenda pentru red dragon triad vei ramane mereu in inimile noastre.Iti urez bafta in continuare si poate o sa ne revedem intr-o buna zi.Remember Mefx!

Eu va parasesc, bafta mai departe tuturor, bafta Red Dragon Triad! Multumesc pentru clipele frumoase petrecute impreuna!

Bafta mai departe poate o sa ne revedem!

Mefx, ai fost un player demn de aceasta functie. Ti-ai facut datoria fata de membrii castigandu-le respectu'l. Te felicit pentru asta. In ochii mei esti un player de la care am putut invata multe. Tu impreuna cu carter m-ati ajutat sa imi incep cariera pe acest server. Ai tot respectul meu, succes in continuare Don Barzini. Sper ca noul lider sa nu faca gresala de a da wipe si de a despartii asa o strans legata si frumoasa mafie. Sunt cu voi RDT, pace:)).

Noapte buna tuturor. Ne vedem maine dragonasi.

Un singur cuvand pot spune: RESPECT SI ONOARE.

Vezi ca ai spus mai mult de un cuvant.

@, ce pot spune ? Nu prea am cuvinte, a fost o perioada minunata cu tine ca lider, iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine si pentru factiune, tinem legatura batrane. :)

Noapte buna tuturor! Felicitari noway iti meriti functia.Mefx ce mai pot spune despre tine

...am invatat o gramada de lucruri de la tine , ma bucur ca ai ramas alaturi de noi!Remember MefX!

Astazi, 6.06.2013,ora 21:00 sedinta foarte importanta in cadrul factiunii. Vreau sa fiti prezenti in numar cat mai mare,nu accept invoiri decat cu motive foarte serioase!

Multumesc pentru urari,vreau sa fiti aproape toti la sedinta !

Edited by OC NoWay25

Multumesc pentru urari,vreau sa fiti aproape toti la sedinta !

Felicitari Noway, O sa facem treaba buna impreuna :*

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic