Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna celor care s-au culcat.

Nici eu numai stau mult. Inafara de Rob la care am skill aproape 4, Car Jacker la care am 3 si Lawyer 2, am 5 la toate.

Am avut si la Fishing 5 dar l-au sters :))

Vorbim maine baieti, sper sa ne luam teritoriul macar maine de la Pimps.

Noapte buna celor care s-au culcat.

Nici eu numai stau mult. Inafara de Rob la care am skill aproape 4, Car Jacker la care am 3 si Lawyer 2, am 5 la toate.

Am avut si la Fishing 5 dar l-au sters :))

Vorbim maine baieti, sper sa ne luam teritoriul macar maine de la Pimps.

Deci sa inteleg ca maine cel putin pe RPG1 sunt waruri?daca da nu exista un anunt important de la vinnie,cred ca o sa posteze maine.

Buna dimineata baieti!

Se pare ca de la 5 membrii rank 1(cati erau pana sa lase NoWay25 liderul) am ajuns la mai mult de 50% din factiune....

Speram ca in viitor sa ajungem iarasi la ce era in trecut.

Salut. Am depus cererea de demisia si am sa va parasesc.

Ma rog de 5 minute de niste copii sa-mi dea o arma. Si asa.. cu noile specimene nu ai ce face. Dupa ce s-a lasat NoWay25 s-a dus toata mafia de rapa.

O zi buna Red Dragon Triad !

Salut. Am depus cererea de demisia si am sa va parasesc.

Ma rog de 5 minute de niste copii sa-mi dea o arma. Si asa.. cu noile specimene nu ai ce face. Dupa ce s-a lasat NoWay25 s-a dus toata mafia de rapa.

O zi buna Red Dragon Triad !

M-ai dezamagit. Nici macar nu stii cum a fost cand era Noway lider si comentezi. Foarte bine ti-a facut Vinnie. Sper ca nu mai ai ce cauta in "factiunea asta cu copii fara viitor " . Nici bafta nu meriti. Am avut rabdare sa te invat deagle si ti-am acordat timp si tu ma dezamagesti.

Salutare baieti.Imi cer scuze ca nu am putut ajunge la war dar am fost plecat cu treburi mult mai importante si de urgenta.

Cum a fost?

Avand in vedere ca a fost prima zi de war in noua formula eu zic ca a fost acceptabil, au fost multe schimbari in factiune, nu putem sa castigam tot din prima, trebuie sa avem rabdare ca lucrurile sa revina la normal si vom putea sa ne mobliziam mult mai bine pentru viitor.

#Felicitari Toha pentru sublider, meritai functia, sper sa te descurci de minune.

Daca ramanem uniti sunt sigur ca vom putea face o treaba buna!

Edited by AndreyNh0

Nu aveti rabdare . Dupa o mare schimbare in conducere cat si in randul personalului voi va asteptati la performante incredibile.

Atatea aere aveti uni incat sunteti de ras.

Spui ca nu te rogi de copii sa iti dea o arma sau nu stiu sa traga, si tu la test nu stiai sa tragi deloc. Desi sunteti de râs.

Nu vă convine și nu judecați matur ieșiti din facțiune ca niște lasi cand sunt vremuri grele in loc sa stati alaturi ca să trecem cu bine mai repede peste probleme.

RUSINE !

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic