Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut! Back de afara!

Sambata, 14 septembrie 2013, ora 14:00, gangul Red Dragon Triad va organiza un event de tip mixt pe [/event]. Pentru sustinerea evenimentului am nevoie de minim 5-6 membrii. Premiul actual este de 15.000$. Cine are posibilitatea de sponsorizare este invitat sa o faca. Aceasta activitate este optionala, dar prezenta conteaza. Evenimentul este interesant. Va voi da detaliile necesare cand va fi necesar.

Se ofera cineva sa sponsorizeze acest event? Funk a facut-o.

Blaze (10.000$), Funk (5.000$).

Salut! Back de afara!

Se ofera cineva sa sponsorizeze acest event? Funk a facut-o.

Blaze (10.000$), Funk (5.000$).

of of daca as fi si eu bogaaatt... :))

of of daca as fi si eu bogaaatt... :))

Nici eu nu sunt bogat am un amarat de Premier si 70k dar tot am facut-o =)

N'seara, am venit de afara sunt suparat :(( mai toata lumea pleaca in strainatate :( raman singur ...

EDIT: MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRR nu se mai deschide SAMP-u =(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( DOAMNE MOR DE NERVI!!

Edited by Clau Claudiu

Nici eu nu sunt bogat am un amarat de Premier si 70k dar tot am facut-o =)

N'seara, am venit de afara sunt suparat :(( mai toata lumea pleaca in strainatate :( raman singur ...

EDIT: MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRR nu se mai deschide SAMP-u =(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( DOAMNE MOR DE NERVI!!

nu dramatiza tinere :))

@,

Imi pare rau! Vei primi amenda 5.000$ deoarece nu ai indeplinit numarul minim de waruri, si anume 4.

OMG in timpu warului am luat crash si mi sa stricat jocu. o trebuit sa il dezinstalez si sa sterg tot ce tine de el...sa downloadez din nou jocu si sa il instalez...

Buna dimineata, dragoni! M-am trezit si eu! Mananc ceva si ne vedem in game. :*

Inca astept raportul cu scorurile de war de la:

ShOppS

Andreilolzaa

BackToLife

Helperr

Buna ziua tuturor. Acum m-am trezit. Azi avem antrenament ?

Nu e anuntat nimic, deci nu cred. :-?

OMG in timpu warului am luat crash si mi sa stricat jocu. o trebuit sa il dezinstalez si sa sterg tot ce tine de el...sa downloadez din nou jocu si sa il instalez...

Te inteleg, dar nu am ce sa fac. Eu ma bazez pe ss-urile cu scorurile. Imi cer scuze. Puteai totusi sa faci o cerere de invoire, chiar daca warul deja incepuse.

Edited by Blaze

Buna dimineata, dragoni! M-am trezit si eu! Mananc ceva si ne vedem in game. :*

Inca astept raportul cu scorurile de war de la:

ShOppS

Andreilolzaa

BackToLife

Helperr

Nu e anuntat nimic, deci nu cred. :-?

Te inteleg, dar nu am ce sa fac. Eu ma bazez pe ss-urile cu scorurile. Imi cer scuze. Puteai totusi sa faci o cerere de invoire, chiar daca warul deja incepuse.

Si daca nu se plateste primesc faction warn? sau care este pedeapsa?

Atunci asta este...puteti sa imi dati FW. Oricum nu am bani pt asa ceva. Credeam ca suntem oameni si putem intelege unele probleme. Dar regulile comuniste nu le putem combate nici cum, nu exista scuze.

Cu parere de rau asta e adevarul :)

Atunci asta este...puteti sa imi dati FW. Oricum nu am bani pt asa ceva. Credeam ca suntem oameni si putem intelege unele probleme. Dar regulile comuniste nu le putem combate nici cum, nu exista scuze.

Cu parere de rau asta e adevarul :)

Nu ai 5.000$? :(

Nu este vina mea ca nu ai facut cerere de invoire.

Nu ai 5.000$? :(

Nu este vina mea ca nu ai facut cerere de invoire.

La bani care ii am mai bine fw decat 5.000$. Am facut-o si pe prietenamea sa se joace tre sa ii dau si ei ceva bani deci fw poate sa fie fara probleme. Stai lininistit man nu iti port pica pt asta. Iti faci datoria te inteleg perfect...

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic