Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

daca ar disparea toate codurile posibile pentru acest joc garantez ca se lasa 80% din server. Pentru ca fara coduri is varza si nu pot face nimica . Mi scarba deja de war-uri de genu asta

ce are azi serverul , din 5 in 5 minute se dau restarturi si pe la aero numai codati ...

ce ti-am zis eu sau probleme de la host cauzate de aceasta vreme urata!

Buna seara, dragoni! Back de afara. De luni la scoala.. si mai invat si dimineata :(( N-am mai invatat de dimineata din clasa a III-a cred :-? Ma rog.. pana maine la ora 15:00 trebuie sa postati evidenta pentru warul astazi. Cine nu posteaza si nu are cerere de invoire / inactivitate va primi amenda (5.000$). La 2 amenzi consecutive primiti un Faction Warn cadou. De asemenea, daca nu achitati amenda, primiti Faction Warn.

Edited by Blaze

• Nick : Dzeu.
  • Rank : 1
  • Screenshot War`s: http://postimg.org/g...8kase/164e6ef1/
  • Numarul de waruri la care am fost prezent : toate
  • Alte precizari: poze cu 2 waruri. si la ultimul se vede ca am avut o problema sper sa o rezolv repede.

Nu stiu ce sa spun.. Teoretic ar trebui sa te pun cu 4/7, deoarece evidenta se face pe baza scorurilor postate. In plus, daca ma iau dupa [/timestamp], nu au trecut decat 10 minute, deci nu era o problema sa dai un relog.

Edited by Blaze

Legat de evidenta

Mihaittzza (0/7 - Nu pot deschide link-ul cu pozele) --> [1/2]

Wilson. (0/7 - Nu ai postat pozele) --> [1/2]

B@NNNu (3/7 - Ultimele doua poze nu se deschid) --> [1/2]

Dzeu. (4/7 - Nu se finalizase warul. Puteai intra in joc sa faci ss. Trecusera doar 10 minute din war) --> [1/2]

Legat de evidenta

Mihaittzza (0/7 - Nu pot deschide link-ul cu pozele) --> [1/2]

Wilson. (0/7 - Nu ai postat pozele) --> [1/2]

B@NNNu (3/7 - Ultimele doua poze nu se deschid) --> [1/2]

Dzeu. (4/7 - Nu se finalizase warul. Puteai intra in joc sa faci ss. Trecusera doar 10 minute din war) --> [1/2]

Blaze, Imi cer scuze, am uploadat pozele si am uitat sa pun linkul dar acum am dat edit.

Din toate eventuri organizate de mine, acesta este primul in care am intampinat probleme. Trebuia sa am grija pe cine aleg cu codurile. Oricum eu mi-l organizasem altfel.

EVENT MIX

Premiul: 30.000$

Trei coduri unice sunt plasate la 3 membrii Red Dragon Triad diferiti. Restul membrilor sunt imprastiati prin oras. Participantii vor intreba pe [/w] care este codul, iar membrul care are codul il spune O SINGURA DATA la primul care intreaba astfel: /w <COD>, locatie NR HQ. Aici, Vinnie va da /sethp 0 la toti ceilalti membrii care nu sunt finalisti, inafara de membrii NR si RDT. Voi primi teleport si se va tine un LMS cu Deagle intre cei 3 finalisti.

Coduri:

Blaze - NoWay25

Tohaneanu - Only

ShOppS / Andreilolzaa - MefX

Codurile sunt usor de retinut, deoarece sunt fosti membrii al gangului, care au facut foarte multe pentru acesta.

Cum nu erau persoanele respective online i-am ales pe urmatorii pentru coduri, respectiv Supervisor NR HQ:

Blaze - NoWay25

Alonso - Only

B@NNNu - MefX

AndreiLolzaa - NR HQ Supervisor

Pana la urma totul s-a incheiat cu bine. Multumesc celor online pentru ajutor.

Edited by Blaze

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic