Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Imi cer scuze ca postez aici dar, @@BLaze, esti tampit ? Ba baiatule tu nu vezi ca aveam ban, + ca am fost la 4 din 7 adica mai mult de jumate, puneti dracu pe altu ca asta nu e in stare sa se tine singur pe picioare. Esti praf.

Banul acela se scoate la relog. Am zis clar la ultima sedinta. Banuiesc ca tu ai fost absent / invoit. Voi vorbi cu Vinnie sa adauge acest detaliu in topic, deoarece nu este cunoscut de multi. Numarul minim daca iese cu virgula se aproximeaza prin adaos, adica in cazul asta (4.5=5) *Numarul minim de waruri din aceasta zi este de 5. (7/2=3.5+1=4.5)

Nu ma invata tu pe mine ce si cum pentru ca stiu ce fac.

Poftim quote din postul lui Nowa, postul principal:

Fiecare membru trebuie sa posteze un numar minim de 50 %+1 din totalul unei zile de war (Exemplu: avem 8 waruri pe zi, membrul este obligat sa posteze 5 scoruri), in caz contrar acesta acumuleaza absenta care se sanctioneaza cu amenda 5000$ (exceptie fac persoanele care au cereri de invoire/inactivitate) La doua amenzi consecutive veti primi Faction warn.

Wrong topic

Prea tarziu. Am reusit sa citesc. Daca ma crezi asa prost incat nu stiu sa fac o evidenta, te rog sa o faci si tu o data sa vezi cum e. Sa te enervezi ca nu merg pozele si dupa sa iti sara unii membrii dintre cei sanctionati in cap ca sunt sanctionati aiurea. Nu te-am trecut cu scoruri aiurea. Poftim aici dovada:

Cine mai posteaza aiurea la Evidenta War, are report din partea mea.

ce naiba ba ice. da ban aiurea..... asta nu a fost intentionat joypadu..... ma jucam la HQ cu justin yomarian etc.... bigdevil si el da ban aiurea, ice uimeste-ma nu vroiai sa te si intreb"AM VOIE sa folosesc joy'ul"??? putea sa stea cu /recon sa vada ca e funny.....stiu ca e a-2a oara.. si sper sa nu ma demiti vinnie....

Nu inteleg de ce postezi aiurea. Si eu am luat ban pentru Joypad si am fost demis din SF Taxi de la prima abatere cu FP 60 pentru ca aveam doar cateva ore in factiune.

Edited by Blaze

Am discutat cu Vinnie si de astazi numarul minim de waruri este de 3.

B@NNNu, Dzeu - Sanctiune anulata. O data cu aceasta modificare, am ales sa vi se anuleze sanctiunea. Daca ati achitat-o, va voi rambursa banii din buzunarul meu.

Buna seara imi cer scuze dar nu pot ajunge la war-uri , Vinnie plz sa te uiti la inactivitate , mai vb , si succes la war-uri

Am discutat cu Vinnie si de astazi numarul minim de waruri este de 3.

B@NNNu, Dzeu - Sanctiune anulata. O data cu aceasta modificare, am ales sa vi se anuleze sanctiunea. Daca ati achitat-o, va voi rambursa banii din buzunarul meu.

frate eu am platit deja dar nu pot intra sa-mi dai te rog transfer cand intru , sal si ms

Buna seara imi cer scuze dar nu pot ajunge la war-uri , Vinnie plz sa te uiti la inactivitate , mai vb , si succes la war-uri

frate eu am platit deja dar nu pot intra sa-mi dai te rog transfer cand intru , sal si ms

Trimite-mi dovada ca ai achitat amenda prin PM. Eu lucrez pe baza de SS. Daca nu mi-l trimiti inseamna ca minti.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic