Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Acum m-am trezit si eu, ma pun pe teme, ne vedem abia pe la 20...

Am scoala de la 13:10 la 19:35.

EDIT, ca tot am fost demis:

Multumesc tuturor care m-au ajutat sa imi dezvolt skillu` la arma. Am postat demisia deoarece vreau sa ma duc cu fuzy0n in Medics, pana anul viitor cand voi fi de dimineata nu mai intru in gang-uri. Multumesc Red Dragon Triad si News Reporter pentru sansa acordata de a-mi oferi cel mai mare rank: 2 (#facepalm).

Multumesc lui: Vinnie, Tohaneanu, Shopps, Blaze, Destema (daca am iesit nu inseamna ca nu imi vei mai da key) IonutM40, BackToLife, yomarian20 si Justin32.

Bafta in continuare, vreau sa vad LV-ul ROZ (1 turf) si ROSU (23 de turf-uri).

10 factiuni si nici-una nu a depasit rank 2, ba chiar sunt rare cele in care ai rank 2. Chiar saptamana trecuta am vrut sa te intreb daca prinzi aici un rank 3, mai bine o faceam...(degeaba schimbi factiunile cum schimbi sosetele, nu o sa ajungi nicaieri, e doar un sfat, ia-l ca atare, daca vrei ).

Nu a fost cea mai buna zi pe care o puteam avea dar nu-i bai.

Ne revenim noi incetul cu incetul.

Noapte buna dragoni chiar daca nu ma culmc acum.

Ne auzim maine si sigur sambata la waruri.

Am fost slabi azi la war.... Am inceput warul cu 10 turfs si acum avem 8 . Dar nu trebuie sa ne descurajam , Shopps, Tohaneanu, sa nu credeti niciodata ca voi iesi din factiune pt ceva stupid (ca vreau sa ma duc alta factiune sau m-am plictisit) . Voi iesi doar cu fp daca e. Deci puteti sa aveti mereu incredere in mine. A da... Neata

Justin, te rog eu mult, nu fii suparat.Nu conteaza ca ai pierdut, ai dat cat ai putut de mult, asta ti-e limita.E un joc, tre sa ne distram.Daca mai zici ca esti nab sau ca nu esti nimic atunci imi dau demisia pe loc.Nu lua toata presiunea asupra ta.Si noi am fost de vina, am facut spam pe /f si nu te-ai concentrat.Deci te rog sa nu mai iei vina asupra ta, suntem o familie, gresesti tu, gresim toti.

Noapte buna dragoni,maine la war sa dam tot ce putem si sa recuperam.

Nu cred ca pot venii astazi la war (pentru prima oara).Nu-mi merge samp-ul . Cand dau sa ma loghez pe orice server imi arata un ecran negru si intr-o casuta scrie " semnal prea departe, lipsa de semnal " dupa care tre sa dau restart la pc si tot asa. Aveti idee de ce e asta?

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic