Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata! Ma scuzati ca nu am fost ieri la war, dar am fost in jail cu 3.8k secunde + ca plecam. Am avut invoire. Amenda am platit-o. Asta e... nu ma mai culc niciodata inainte de waruri, sau daca ma culc imi pun ceas desteptator.

Scriind aceste randuri mi-am adus aminte de o fraza spusa de noway aici:

"Se vede ca ai fost in NR. Scrii romane la discutii! :))"

Neata! Ma scuzati ca nu am fost ieri la war, dar am fost in jail cu 3.8k secunde + ca plecam. Am avut invoire. Amenda am platit-o. Asta e... nu ma mai culc niciodata inainte de waruri, sau daca ma culc imi pun ceas desteptator.

Scriind aceste randuri mi-am adus aminte de o fraza spusa de noway aici:

"Se vede ca ai fost in NR. Scrii romane la discutii! :))"

Fitiar jailu vietii:))

Pacat ca nu se face o sedinta sau un anternament..ceva ar cam trebuii sa vorbim multe despre organizare si alte chestii.

Citez vorbele lui Only: "Warul este cel mai bun antrenament!"

Back de la sala. Putina banda pe acolo, putin fitness ca am inceput sa ma ingras. Eh... o data pe saptamana nu e mult :))

Citez vorbele lui Only: "Warul este cel mai bun antrenament!"

Back de la sala. Putina banda pe acolo, putin fitness ca am inceput sa ma ingras. Eh... o data pe saptamana nu e mult :))

Si organizarea ai vazut cum ne tine pimps in HQ trebuie sa faci ceva nu sa zici ca warrul este cel mai bun antrenament,gandeste-te daca nu ai o tactica la war ce faci?

Si organizarea ai vazut cum ne tine pimps in HQ trebuie sa faci ceva nu sa zici ca warrul este cel mai bun antrenament,gandeste-te daca nu ai o tactica la war ce faci?

Merg in baie si plang :(((

Glumesc! Logic ca trebuie organizare, dar organizarea o fac Toha si Shopps, cum nu avem rank 4-5. Daca asculti de ei nu ai cum sa nu castigi. Problema e ca multi nu asculta, din ce vad eu pe aici.

Merg in baie si plang :(((

Glumesc! Logic ca trebuie organizare, dar organizarea o fac Toha si Shopps, cum nu avem rank 4-5. Daca asculti de ei nu ai cum sa nu castigi. Problema e ca multi nu asculta, din ce vad eu pe aici.

O sa-ti dai seama mai incolo si ai sa vezi,caci Toha respectiv Shopps nu pot tine in frau pe atatia "rambo"

O sa-ti dai seama mai incolo si ai sa vezi,caci Toha respectiv Shopps nu pot tine in frau pe atatia "rambo"

FW si se cumintesc..cred...

Am ajuns sa ne facem reclamatii intre noi.Las-o naibii de treaba.Chuck...imi pare rau ca pleci erai o piesa de baza in RDT, parerea mea e ca nu trebuia sa te pui in mintea unui copil de 12 ani...inca de la inceput.

P.S: Nu o sa ajungem nicaieri din cauza noii reguli care permite intrarea in gang a celor fara factiuni.

Edited by R and R Destema

Am ajuns sa ne facem reclamatii intre noi.Las-o naibii de treaba.Chuck...imi pare rau ca pleci erai o piesa de baza in RDT, parerea mea e ca nu trebuia sa te pui in mintea unui copil de 12 ani...inca de la inceput.

P.S: Nu o sa ajungem nicaieri din cauza noii reguli care permite intrarea in gang a celor fara factiuni.

Nu stiu cat mai rezist si eu pe aici,se pare ca toti "NABI" fac ce vreau in mafia asta au noroc ca Toha e lider cumsecade.

Salut baieti si fete , de astazi sunt coleg cu voi , sper sa ne intelegem bine si sa va pot ajuta la waruri si alte cele.

Bine ai venit, sper sa ne intelegem :) Edited by DreameR

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic