Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Welcome celor noi, bafta celor care au plecat! Noi in loc sa fim o mafie unita, noi ce facem? Ne certam si ne injuram ca la usa cortului? Trebuie sa invatam sa ne respectam reciproc. Totusi, suntem o mafie, o familie. Care e logica? Pacat, Chuck. Ce sa-ti fac daca te-ai pus la mintea unui copil de 10 ani. :|

Welcome celor noi, bafta celor care au plecat! Noi in loc sa fim o mafie unita, noi ce facem? Ne certam si ne injuram ca la usa cortului? Trebuie sa invatam sa ne respectam reciproc. Totusi, suntem o mafie, o familie. Care e logica? Pacat, Chuck. Ce sa-ti fac daca te-ai pus la mintea unui copil de 10 ani. :|

Ti-am mai spus,nu ai ce sa le ceri gandeste-te ca noi pierdem piese de baza din RDT si ii inlocuiesc altii care nici nu stiu sa tina arma in mana :|

Ti-am mai spus,nu ai ce sa le ceri gandeste-te ca noi pierdem piese de baza din RDT si ii inlocuiesc altii care nici nu stiu sa tina arma in mana :|

Nici eu nu stiu sa tin arma in mana si uite-ma-n viata in factiune. Nu e chestia de asta. E chestie de organizare, de ascultare si de tactica. Spune-mi te rog cine stie cu adevarat sa traga in alte mafii? Majoritatea sunt codati. Cei care nu sunt codati au multa experienta in shootere si / sau echipament de gaming foarte bun si costisitor. Piesele importante s-au dus odata cu demiterea lui NoWay25 din functia de lider. Au plecat cam jumatate din factiune, iar jumatate din ei au acum ban fie pentru aimbot, fie pentru altceva. Nu e vina lui Toha. El isi face treaba de lider. Problema e la noi, nu la el. Noi suntem "buba" si trebuie gasit un leac si asta repede pana ce nu capata complicatii buba asta.

Edited by Blaze

Nici eu nu stiu sa tin arma in mana si uite-ma-n viata in factiune. Nu e chestia de asta. E chestie de organizare, de ascultare si de tactica. Spune-mi si mie cine stie cu adevarat sa traga in alte mafii? Majoritatea sunt codati. Cei care nu sunt codati eu multa experienta shootere si / sau echipament de gaming foarte bun si costisitor. Piesele importante s-au dus odata cu demiterea lui NoWay25 din functia de lider. Au plecat cam jumatate din factiune, iar jumatate din ei au acum ban fie pentru aimbot, fie pentru altceva. Nu e vina lui Toha. El isi face treaba de lider. Problema e la noi, nu la el. Noi suntem "buba" si trebuie gasit un leac si asta repede pana ce nu capata complicatii buba asta.

REPET degeaba ai membrii care iti fac + si altii care fac - in prostie si care nu asculta de indicatiile Liderului/Subliderului poti sa ai cei mai buni lider respectiv sublider care sa iti faca + pe degeaba ca altii isi bat joc :-J

REPET degeaba ai membrii care iti fac + si altii care fac - in prostie si care nu asculta de indicatiile Liderului/Subliderului poti sa ai cei mai buni lider respectiv sublider care sa iti faca + pe degeaba ca altii isi bat joc :-J

Pe vremea lui Nowa era o "regula". Cine are mai mult de -3 sta in / la HQ. Acum nu prea am vazut sa se aplica. Poate asta ar fi un remediu.

Edited by Blaze

Pe vremea lui Nowa era o "regula". Cine are mai mult de -3 sta in / la HQ. Acum nu prea am vazut sa se aplica. Poate asta ar fi un remediu.

Si acum,dar degeaba le zice Toha daca nu asculta mi-am dat seama de Locoto a zis Toha cine are - sa stea in hq si la evidenta surpriza 1-8. Edited by DreameR

Si acum,dar degeaba le zice Toha daca nu asculta mi-am dat seama de Locoto a zis Toha cine are - sa stea in hq si la evidenta surpriza 1-8.

Mda.. am vazut si eu.. nu ai ce sa faci. Ma rog merg sa-mi fac un dus. Vorbim maine. $@L

Am facut la +1 acum :)) o sa zica Toha ca suntem nebuni :)) P@

Eh.. Toti am facut macar o data in viata noatra spam la discutii... Nu cred ca se supara :))

Asa sa fie :) maine am test la mate :-S

Eu am asa:

Luni - Psiho / Istorie

Marti - Romana

Miercuri - Info

Joi - Geografie

Vineri - Mate

Ce saptamana frumoasa am :|

@@BLaze, Nasol de tine, mai 1 saptamana practica ma doare la basca.

Dc sa se supere Toha a facut si el destul +1 la viata lui , stati linistiti

Bv pt rank 4 pe rpg 2 :)

Spam? asta nu e spam, sunt discutii..

Spam pe forum = prietenii, nu poti face spam de unul singur..

Incet , incepem sa formam un grup. Este de bine, ne revedem marti.. :>

Daca nu te intorci marti te musc X(

Spam? asta nu e spam, sunt discutii..

Spam pe forum = prietenii, nu poti face spam de unul singur..

Incet , incepem sa formam un grup. Este de bine, ne revedem marti.. :>

Chuck nu pot sa cred cam-ai lasat singur :(

Chuck nu pot sa cred cam-ai lasat singur :(

Singur? Eu ce`s? Statuie? M-ai ranit profund paulica :(

Edited by Blaze

Singur? Eu ce`s? Statuie? M-ai ranit profund paulica :(

Stai linistit frate :* esti fratele meleu il astept si pe Chuck ca e o piesa de baza in RDT :*,Ce m-as face fara tine Blaze?:)) Edited by DreameR

Stai linistit frate :* esti fratele meleu il astept si pe Chuck ca e o piesa de baza in RDT :*,Ce m-as face fara tine Blaze? :))

Ai deceda muscat de o vipera neagra! :)

N-am decedat inca vreau sa prind rank 4 in RDT <3 :))

Eu 5 <3

Neata baaa! Ce faceti? Mai stau si eu putin si plec la liceu. Ne vedem pe la 3! :*

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic