Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

astept reducerile de vnieris a imi iau un mosu nou ca asta imi face in mana ca un banjo,chit ca face urt mouse ,tot iam dat smecta la un rank 3 cateva dueluri al rand :)

Frate , imi dai si mie modurile alea de culoare?

Si imi spui te rog si ce mod ai pe Wash , Hty?

Hahaha, tare asta :)) Pacat ca fetele de la mine din clasa nu prea sunt stralucite X_X As merge la o bila sau la un pahar de ceva, dar dauneaza inainte de war =))

Cam asa e si la mine :)))

astept reducerile de vnieris a imi iau un mosu nou ca asta imi face in mana ca un banjo,chit ca face urt mouse ,tot iam dat smecta la un rank 3 cateva dueluri al rand :)

Trebuia sa faci cu mine slabane :* sa vezi acolo talenttt :))

Hahaha, tare asta :)) Pacat ca fetele de la mine din clasa nu prea sunt stralucite X_X As merge la o bila sau la un pahar de ceva, dar dauneaza inainte de war =))

Dracu tau, macar tu ai ce sa faci in oras=)), dar eu ce noroc sa fac , inafara de Pacanele NU, este nimic, dar nimic, sti ce e ala nimic. Nu nu sti , pentru ca tu macar mai ai ceva in oras.. :((

Cum sa bei in halul asta ma? :))) CUM? =))

https://www.youtube.com/watch?v=13bkEASIp5s#t=143

Dracu tau, macar tu ai ce sa faci in oras=)), dar eu ce noroc sa fac , inafara de Pacanele NU, este nimic, dar nimic, sti ce e ala nimic. Nu nu sti , pentru ca tu macar mai ai ceva in oras.. :((

Ba, ce e drept, am ce face la mine, stau langa centrul orasului, daca ies la 50 de metrii distanta de bloc am vreo 4-5 cluburi, niste restaurante si pizzerii, 3 fast food-uri + cateva crasme :))

Cum sa bei in halul asta ma? :))) CUM? =))

https://www.youtube.com/watch?v=13bkEASIp5s#t=143

Ba, ce e drept, am ce face la mine, stau langa centrul orasului, daca ies la 50 de metrii distanta de bloc am vreo 4-5 cluburi, niste restaurante si pizzerii, 3 fast food-uri + cateva crasme :))

Fa-mi in ciuda.. Ca turb deja..

Da ma , ala e alcolist rau, eu cred ca muream daca o beam pe toate in 15 secunde..

Salut fosti colegi,postez aici pentru ca imi este foarte dor de voi.Sunt mandru de voi, inca putin si cuceriti LV-ul.Dar sper sa nu va opriti doar la LV, sper sa cucerim tot San Andreas,da am zis sa cucerim pentru ca in curand ma voi intoarce la voi.Cand voi veni vreau sa primesc cel mai frumos cadou posibil de Craciun si de anul nou: LV sa fie rosu si toti fostii mei prieteni sa aiba cel putin rank 4. Promit ca pana pe 01.01.2014 voi fii iar in RDT.Stiu ca voi primi report dar am vrut sa va transmit acest mesaj.Meritati sa cuceriti tot,va voi ajuta mereu cu orice pot cu elicoptere pentru war,materiale si multe altele.Imi aduc aminte de eventurile facute de Vinnie, de crizele lui Tohaneanu,de nesuferitul de Anndi si mai ales Shopps,optimistul Shopps :) . Mie dor sa fac dm alaturi de voi . Va las la war,bafta!

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic