Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@GF SupranaturaL13, Pai cum sa iti spun, a stat 5 Luni in GSB [ Acolo a stat la bine si la rau, mai mult bine. Deci .... ] P.S.: Nu te supara pe mine, dar...

Cooke, in GSB a stat doar 3 luni jumate.

Ce mai fac oamenii pentru teritorii, vaaai de capul meu.

Edited by GF SupranaturaL13

Lasati nazismele si alte lucruri si VENITI AZI LA ANTRENAMENT (o sa fie epic)

Vezi ca deja intreci masura ba! :)) Imi imaginez cat de epic o sa fie, maxim 10 on, si nu o sa stii ce sa faci cu ei, apoi preferi sa faci ture de oras pe jos =))

Am iesit si eu, ma duc sa ma culc, noapte buna la toti!

Te-as corecta putin, dar nu vreau warn/suspend pe forum :))) Spun doar ca nu sunt de aceeasi parere cu tine.

PM atunci ca sa dezbatem acest subiect.

Edited by S4L Naga

Eu nu stiu ce vor astia ma. OMUL iti da cu bata in cap si eu sa stau ca prostul? Tot eu sunt "baiatul rau"? Stergeti frate TOPICUL "reclamatii" si gata. De ce dracu` mai este topicul ala? Daca postezi in topicul "reclamatii", gata. "Esti cel mai rau om de pe pamant, CUM AI PUTUT FACE ASA CEVA?! Nu ai suflet in tine." Celor ce incalca regulamentul, nu li se mai spune nimic, ei sunt niste nevinovati, niste cuminti....

Acum spun toti "au inceput RDT cu posturile". Da ce ati vrea frate? Doar nu iti fac post de Sfant ce esti. Mai uitati-va si in oglinda, stiti sa comentati despre cei ce fac post, dar despre voi nu stiti sa comentati, voi mereu sunteti victime. ASUMATI-VA ba odata ceea ce faceti.

VOI mereu sunteti ceva gen:" Uita ma animalu` ma, uite ce a facut, nu are pic de inima ma, cum a putut face asa ceva, cum l-a lasat inima? Cum a putut sa-i faca post sarmanului nevinovat. A iesi si el de pe zona cand a fost urmarit, se mai intampla, i-a alunecat masina... A alunecat pe marginea cladirii si a cazut... A gresit si el... isi cere mii de scuze..."

Edited by GF SupranaturaL13

@, Sa-ti dau un exemplu. Am facut aplicatie in "[ZEW]" si unul dintre motivele pentru care am primit contra a fost ca le fac posturi celor din Tsar. Mai zii si tu ceva... Fix ce spuneam mai devreme...

@,

Nu stiu ce ai inteles tu, dar eu chiar am musafiri. Vrei sa le fac poza la toti sa le pun aici sa vezi ca nu mint?

Stau in joc si il misc odata pe la 20 - 25 minute ca sa nu iau kick, ce e asa rau? Mai lasa-ma cu d`astea. Nu conteaza ce motiv am in invoire, conteaza sa ma invoiesc. Pot sa ma invoiesc si daca vreau sa intru pe alt server de SAMP la ora 16:00. Atata timp cat am invoire, sunt invoit si nu sunt sanctionat.

Pe skype pareai de treaba, dar in joc ai luat-o putin pe aratura de la functie, asa cum spunea si Carter. http://i.imgur.com/rByIMyw.png

PS: Am musafiri ;) Ceaules baules!

@@F4L Carter 013, Sa inteleg ca tu esti un om care fumeaza iarba si e smecher, nu ?

Tu nu intri la nici o activitate a factiunii si stai numai inactiv si pe departe mai ai si tupeul iti bati joc de un baiat care incearca sa ajute aceasta factiune, pe cand tu o tragi tot mai jos, apropo sa stii ca faci un bine factiuni ca ti-ai dat demsia, nimeni nu plange dupa tine, stai tu linistit.

Mai intai invata sa cunosti o persoana dupa sa comentezi la ea. Asa, si care este problema ta ca eu am luat ban ? - - - ``Nu crede tot ceea ce vezi.`` - - - .

Barbate ai fost tu lider, dar daca aveai acest comportament si cand erai lider, chiar imi pare rau de factiunea accea fiidca ai stricat-o ca pe asta.

Pentru mine numele tau nu inseaman si nu va insemna nimic. In GSB numai eu puteam fii sublider, cius !

EDIT: ``ceea ce``

http://www.youtube.com/watch?v=0d4IGsqhZrY

Edited by Cokee

@,

In primul rand nu poate veni la activitati deoarece are nevasta, trebuie sa mearga si la munca, sa faca si curat sau de mancare. Nu-i chiar asa cum crezi tu.

In al doilea rand nu ai fost in mafie cu el cand era lider in Tattaglia. A condus Tattaglia mai bine decat o putea face alt lider, si nu putini recunosc asta cand dau live http://imgur.com/a/nKSeI#0 . Chiar daca nu aveam mai mult de 2 sau 3 turfuri, asta conta la noi mai putin. El a invatat pe membri respectul, ceea ce nu multi lideri fac asta. Imi pare rau ca nu ai avut ocazia sa-l cunosti, ca ai avea alta parere despre el.

Carter este si va fi mentorul meu cat timp voi mai juca SA:MP.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic