Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@F4L Carter 013, Sa inteleg ca tu esti un om care fumeaza iarba si e smecher, nu ?

Tu nu intri la nici o activitate a factiunii si stai numai inactiv si pe departe mai ai si tupeul iti bati joc de un baiat care incearca sa ajute aceasta factiune, pe cand tu o tragi tot mai jos, apropo sa stIi ca faci un bine factiuni ca ti-ai dat demsia, nimeni nu plange dupa tine, stai tu linistit.

Mai intai invata sa cunosti o persoana dupa sa comentezi la ea. Asa, si care este problema ta ca eu am luat ban ? - - - ``Nu crede tot ce vezi.`` - - - .

Barbate ai fost tu lider, dar daca aveai acest comportament si cand erai lider, chiar imi pare rau de factiunea accea fiidca ai stricat-o ca pe asta.

Pentru mine numele tau nu inseaman si nu va insemna nimic. In GSB numai eu puteam fii sublider, cius !

http://www.youtube.com/watch?v=0d4IGsqhZrY

Incearca sa editez postul asta, se supara Romana pe tine :( .

Carter iti urez mult succes, nu are rost sa-ti tin eu teorie acum ca niciun conflict cu un coleg nu ar trebui sa te afecteze, mai ales cand stii ca mi-am dat demisia cand eram sublider tocmai pt ca a fost unul '' nesimtit '', dar oamenii mai gresesc si uneori ar trebui sa-ti dai seama ca fiecare dintre noi o face intr-un conflict.

Mai usor cu certurile pe aici ba, ia terminati voi odata. Sincer va spun, nu imi pasa ca v-a murit pisica si mergeti la inmormantare, nu imi pasa ca stati cu oalele in bucatarie toata ziua, nu imi pasa ca nu va place de x si y, NU IMI PASA. E un joc, ori ai timp sa il joci, ori nu si asta este.

Si ia mai usor cu arfele astea, daca scoatem din calcul membrii de pe vremea lui Noway, Destema si inca vreo 2 au facut cele mai multe pentru factiunea asta, sa stiti.

Nu e cearta ma LOL :))

Imediat cand vedeti ca 2 sau 3 dezbat un anumit subiect, repede sariti cu gura "gata cu cearta". Asta nu-i cearta sau cel putin nu stiu ce intelegeti voi prin "cearta".

In fine, nu mai are rost sa discutam despre asta.

Cum se numeste skin de rank 1 RDT ? Vreau sa imi pun un alt skin, si nu stiu cum sa caut in ALC, care stie sa lase aici un reply, multam.

P.S: Atunci cand deschid ALC si pun gta3., acolo imi trebuie sa stiu numele, sa pot inlocui.

Edited by it is daniell

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic