Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Foarte frumos din partea ta Dubois, puteai sa-i spui frumos, ba e ocupata. Nu sa-i zici despre mama,si ce i-ai mai zis tu.Ce a realizat? O sa fi dat afara din factiune, ti-am stricat obrajul si reputatia, in rest nimic. E strict problema ta.

Hai noroc la toti. Ma pun si eu pe invatat putin pana la 20:00, ne vedem atunci.

Nu uitati de evidente, va sanctionez grav.

P.S: 1000 de POSTURI ba. post facut pentru +1. :)) Cred ca imi pun status "Alina".

Felicitari, fiule! Sunt mandru de tine, sieg heil! :)) Pune-ti si tu un Member Title acolo :)) (Alinutza)

Viata reala :

Nume: Dan

Varsta: 14 ani.

Biografie(Minim 100 cuvinte): Ma numesc Dan, sunt un pusti de 14 ani si locuiesc in Sighisoara, sunt in clasa 8a urmand scoala cu clasele I - VIII Zaharia Boiu. Inca de mic am fost pasionat de fotbal, sportul rege. Am dedicat o mare parte din timpul meu liber antrenamentelor si meciurilor. Pe viitor visez la o cariera de Fotbalist, ajungand sa joc intr-o echipa importanta din Romania. Mai am si o pasiune ce tine de gaming, dedicand si acestui hobby o mare parte din timpul meu. Sunt un tip glumet dar totodata serios cand este nevoie. Nu ma dau niciodata inapoi de la lucrul in echipa, sunt muncitor si se poate conta pe mine in situatii dificile. Sunt sociabil si incerc mereu sa imi fac prieteni noi. Sper ca nu v-am plictisit si poate o sa am sansa sa ma cunoasteti mai bine.

Ce inseamna cuvantul RESPECT: Pentru mine cuvantul respect inseamna tot-ul.Adica oricare om din aceasta tara trebuie sa fie respectos adica loial si intelegator cu semenii lui.

Ce va pasioneaza?: Imi place foarte mult sporturile extreme dar pe primul paln este fotbalul care nu il pot scoate din viata mea.

Joc :

Nick: [b4L]CheChe

Nick-uri anterioare: -

Level: 32

De cat timp jucati pe B-zone?: Joc pe acest server din luna Ianuarie anul 2013.

Factiuni anterioare: 69 Piers Mobs rank 3 , Fire and Medic Departaments rank 1 , School Instructor rank 1 , San Fiero Police Departament rank 2 si apoi 1 , Taxi Las Venturas rank 3.

Ultima factiune din care ati facut parte: San Fiero Police Departament.

De ce ati demisionat / Sau ati fost demis din factiunea anterioara?: Am fost demis din cauza inactivitatii mele deoarece am avut un deces in familie, si am vrut sa ma las. Dupa ce mi-am rezolvat probremele din viata de zi cu zi am hotarat sa ma reapuc.

Link catre demisie daca exista: Nu exista.

Ai avut ban vreodata?(Daca da,de cate ori si de ce?): Nu.

Warn level si de ce il/le aveti: 0/3

Hours Played/Ore jucate in joc: 1044

Cate ore acorzi jocului pe zi: 7-8 ore , depinde de dispozitie.

In ce interval orar joci: 16:00-23/24:00

Ati mai facut parte din gang'ul Red Dragon Triad?Daca da , de ce ati demisionat? Nu, nu am mai facut parte.

Esti pe BlackListul vreunei factiuni? ( Specifica ): Nu.

Cu ce considerati ca se ocupa gang'ul Red Dragon Triad? ( Minim 30 de cuvinte ): Eu consider ca acest gang numit Red Dragon Triad se ocupa cu afeceri legale si ilegale ca traficul de arme , droguri , dar mai in special el se ocupa cu war-urile.

De ce doriti sa faceti parte din gang'ul Red Dragon Triad? ( Minim 30 cuvinte ): Eu vreau sa fac parte din aceasta factiune deoarece imi place foarte mult membrii din ea, sublider-ul dar mai ales lider-ul care este un om intelegator si ascultator.

Cu ce poti sa ajuti familia Red Dragon Triad?: Eu pot sa ajut aceasta factiune cu un membru loial , respectuos care stie sa se integreze rapid si sa aduca un zambet pe fiecare fata.

Poza cu /Stats + /time: http://i.imgur.com/jZj1NnX.png

Bara RPG (cea mica, nu cea mare) (my stats): CheChe.png

Esti de acord cu faptul ca daca vei demisiona neavand 2 saptamani in familie vei primi 60/60 FactionPunish?: Da.

Esti de acord cu deciziile Liderului si conducerea gang'ului Red Dragon Triad?: Nici nu se pune problema.

Esti constient ca activitatea inseamna progresul gang'ului?: Da.

Esti capabil sa lucrezi in echipa?: Desigur.

Ai invatat regulament+Informatii si topicurile informative?: Da le-am invatat, cam dificile dar important este ca le-am putut memora.

Spune-mi 2 criterii pentru a intra in gang'ul Red Dragon triad: Seriozitate , Respect

Iti vei respecta atat colegii de rank 1 cat si liderul si conducerea gang'ului Red Dragon triad?: Da.

Alte precizari: Va multumesc pentru timpul acordat.

Primeste-l,Lolzaa! Am fost cu el in Taxi LV.E de treaba,e serios,lucreaza bine...

Hai ca ma duc sa ma culc si eu. Noapte buna :)

Si achizitia pe ziua de astazi este Desert Eagle | Heirloom cu sticker Easy Peasy =)) Maine promovareeeeeeee

cO4e406.png

Edited by AlcoluS

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic