Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

entru ca warurile sunt doar pentru unii,restul daca au un -2 stau hq iar cei cu rank mare daca au -20 se duc si ne zic noua sa stam,war e pt toti nu doar pentru cei mari .

Si nu e logic??

Sincer.. Un rank 4 daca ia worst cu -20, inseamna ca a avut cel putin +10 total, adica 30-20.. deci da, isi permite sa se duca.

Logic ca va zic si noi veniti sa plecati daca voi la fiecare war faceti numai si numai -...

Daca nu stiti sa jucati, incercat altceva, si va reintoarceti cand invatati.. Nu suntem scoala.

Vai, v-ati trezit acuma toti sa imi sariti mie in cap ca am dat niste FW, sincer sa va spun? NU IMI PASA, ATATA TIMP CAT GRESESTI, ESTI SANCTIONAT, AM VAZUT CA NU MERGE CU VORBA BUNA, ADVERTISMENTE, IERTARI ETC, TRECEM LA SANCTIUNI. Din toata inima va spun, dati-va demisile daca asa vreti voi, puteti pleca daca nu va simtiti bine aici, chiar imi e indiferent daca x si y pleaca din factiune, e treaba lui, eu sunt pasiv.

LOGIC, DACA VEDETI CA NU SUNTETI IN STARE SA TINETI CLICK DREAPTA SI STANGA APASAT CA SA FACETI SI VOI UN AMARAT DE + LA WAR, STATI HQ SA VA ACOPERE ALTU MINUSUL PE CARE L-ATI FACUT.... AR FI BINE DACA ATI FACE ASTA, VOI PREFERATI SA FITI SMECHERI, SA ZICETI "LAS CA II ARAT EU LA RATATU ASTA DE ALCOLUS, DIN 0-2 FAC 10-2 SI SCOT WAR'U, CA DOAR EU DIN NIMIC CAT AM FACUT POT SA FIU CHUCK NORRIS ACUM"...

Sincer imi pare rau de cei care se chinuie aici, pana si de mine imi pare rau, dar asta este, am ajuns sa ma enervez mult prea tare pentru un asemenea lucru, pentru jocu asta, daca tot asa se continua, bafta noului sublider de rank 4+.

Oricum astia care se cred smecheri ca fac +10 pe saptamana, mergeti frate in alta factiune, la mine la HQ sa nu mai veniti, e ca si sters cu buretele tot.

Iau worst cu 10-5 si toata factiunea plange ca am pierdut... DAR OARE DE CE PIERDEM? CA ASTIA CARE SE CRED MARI MAISTRII LA DEAGLE MERG CONTRA 2 RANK 4 SA LE DEA "MAGIE", SA LE SUFERE SI SA LE ZICA DIN ALEA GEN "SAL", "ESTI SLAB" SAU MAI STIU EU CE ABERATII INUTILE....

AVIZ CELOR CARE SE INCADREAZA IN CE AM ZIS

noapte buna.

Edited by AlcoluS

Ma rog, m-am mai calmat putin, dupa ce am baut o pastila si am iesit de pe samp....

Vai, v-ati trezit acuma toti sa imi sariti mie in cap ca am dat niste FW, sincer sa va spun? NU IMI PASA, ATATA TIMP CAT GRESESTI, ESTI SANCTIONAT, AM VAZUT CA NU MERGE CU VORBA BUNA, ADVERTISMENTE, IERTARI ETC, TRECEM LA SANCTIUNI. Din toata inima va spun, dati-va demisile daca asa vreti voi, puteti pleca daca nu va simtiti bine aici, chiar imi e indiferent daca x si y pleaca din factiune, e treaba lui, eu sunt pasiv.

LOGIC, DACA VEDETI CA NU SUNTETI IN STARE SA TINETI CLICK DREAPTA SI STANGA APASAT CA SA FACETI SI VOI UN AMARAT DE + LA WAR, STATI HQ SA VA ACOPERE ALTU MINUSUL PE CARE L-ATI FACUT.... AR FI BINE DACA ATI FACE ASTA, VOI PREFERATI SA FITI SMECHERI, SA ZICETI "LAS CA II ARAT EU LA RATATU ASTA DE ALCOLUS, DIN 0-2 FAC 10-2 SI SCOT WAR'U, CA DOAR EU DIN NIMIC CAT AM FACUT POT SA FIU CHUCK NORRIS ACUM"...

Sincer imi pare rau de cei care se chinuie aici, pana si de mine imi pare rau, dar asta este, am ajuns sa ma enervez mult prea tare pentru un asemenea lucru, pentru jocu asta, daca tot asa se continua, bafta noului sublider de rank 4+.

Oricum astia care se cred smecheri ca fac +10 pe saptamana, mergeti frate in alta factiune, la mine la HQ sa nu mai veniti, e ca si sters cu buretele tot.

Iau worst cu 10-5 si toata factiunea plange ca am pierdut... DAR OARE DE CE PIERDEM? CA ASTIA CARE SE CRED MARI MAISTRII LA DEAGLE MERG CONTRA 2 RANK 4 SA LE DEA "MAGIE", SA LE SUFERE SI SA LE ZICA DIN ALEA GEN "SAL", "ESTI SLAB" SAU MAI STIU EU CE ABERATII INUTILE....

AVIZ CELOR CARE SE INCADREAZA IN CE AM ZIS

noapte buna.

Am dat qoute sa stiti si cei care nu ati vazut pana acum. Ce sa mai zic, ma duc sa ma culc.... Buona sera.

Deci hai sa iti explic cum sta treaba draga Alcolus. Fara suparare, ori nu vezi, ori nustiu ce ai fratele meu. Spun pe /f de 5 minute: ''FVR/TOW'', nu se trezeste nimeni sa dea un amarat de FVR. Marian ce mai da si el TOW (asa te vreau), in rest NIMENI nimic. Va dau arme, back nu stiti sa dati, pe motiv: ''Nu sunt arms". Zice si omul in gluma ca nu mai da la nimeni arme, vi tu si ma sanctionezi pe mine ca nu mai dau arme. Iti place tie asa mult sa dai FW. :) Off, ce sa mai zic, bafta la organizare. O seara buna. P.S: Ceilalti de rank 4 care tot se iau de noi astia de rank 1,2 ca facem - . Spuneti voi ca mergem noi RAMBO, nu-i adevarat. Mergem in grupa dar cand vine frate la tine unul cu TEC-uri si Combat si incepe sa traga in tine pana nu mai poti si astia de rank 1 se chinuie cu Deagle sa traga in ei, ce sa la mai faci frate ? Sa dai /q ? Am fost si jignit pe simplu motiv ca sunt "prost si nu stiu sa trag"doar ia fost atrasa atentia. Daca era sa comenteze un rank 1 la rank 4, imediat FW/Demitere cu FP max. Puneti-va in locul nostru astia de rank 1,2 si dupa mai vorbiti ca de ce facem - si stam in HQ 25 de min.

Edited by Luca George

@, o sa iti dea plus si cei care se incadreaza.

Bafta mai departe celor 2 care si-au pus demisia .

Vreau sa vad evidentele la toata lumea numai ascundeti scoruri cu scuza "nu am prins ss" stiu bine cine sa invoit la un anumit war . Vreau toate scorurile sa fie clar.

@, nu toti de rank 1 2 fac - balvin si nu pot sa dau fvr in fiecare minut participam si noi la war daca sunt pe turf si eu stau sa dau fvr ar insemna sa mor aiurea. Asteptati-va randu cand avem liber dam si fvr/tow

Deci hai sa iti explic cum sta treaba draga Alcolus. Fara suparare, ori nu vezi, ori nustiu ce ai fratele meu. Spun pe /f de 5 minute: ''FVR/TOW'', nu se trezeste nimeni sa dea un amarat de FVR. Marian ce mai da si el TOW (asa te vreau), in rest NIMENI nimic. Va dau arme, back nu stiti sa dati, pe motiv: ''Nu sunt arms". Zice si omul in gluma ca nu mai da la nimeni arme, vi tu si ma sanctionezi pe mine ca nu mai dau arme. Iti place tie asa mult sa dai FW. :) Off, ce sa mai zic, bafta la organizare. O seara buna. P.S: Ceilalti de rank 4 care tot se iau de noi astia de rank 1,2 ca facem - . Spuneti voi ca mergem noi RAMBO, nu-i adevarat. Mergem in grupa dar cand vine frate la tine unul cu TEC-uri si Combat si incepe sa traga in tine pana nu mai poti si astia de rank 1 se chinuie cu Deagle sa traga in ei, ce sa la mai faci frate ? Sa dai /q ? Am fost si jignit pe simplu motiv ca sunt "prost si nu stiu sa trag"doar ia fost atrasa atentia. Daca era sa comenteze un rank 1 la rank 4, imediat FW/Demitere cu FP max. Puneti-va in locul nostru astia de rank 1,2 si dupa mai vorbiti ca de ce facem - si stam in HQ 25 de min.

Si daca eu dau FW eu sunt Satana pe pamant? Am luat 2 FW-uri de cand joc samp si n-am spus un cuvant, UN CUVANT n-am mai zis pentru ca aveam bun simt, stie, el mi-a dat, si altul a fost noway, dar nu am plans pentru atat.

In primul rand m-am saturat pana peste cap de asa ceva, si o sa mai dau FW'uri la cine merita, o sa organizez eu singur si cu cine cred ca este in stare. In al 2-lea rand, NU TE BATI CONTRA UN RANK 4 INAMIC, FUGI DE EL DACA STII CA NU STII SA FACI FATA!!!!

Ca o paranteza asa, am stat cu rank 1-2 mai mult ca jumatate din factiunea asta, undeva la vreo 5 luni am fost eu doar rank 1-2, si eu ascultam mereu, faceam ce trebuia, imi vedeam de treaba. Intr-o alta ordine de idei, daca e vorba ca rank'urile mici nu au arme, pot dovedi ca si cu Deagle tot fac +5 minim :) Hai ca m-am saturat sa dau explicatii, bafta oriunde te duci tu.

Eu nu sunt "draga".

Sunt detecitv ca sa vad si eu cine asculta ce zic si sta unde trebuie, dar voi nu va ganditi la asta, nici macar atat. Mi-am dat toate materialele la unii membrii din factiune, pe gratis, ca am bun simt.

Edited by AlcoluS

@, Gata ma, potoliti-va odata, suntei amandoi 'zmei' si gata, mie unul mi-a placut la waruri, am inceput sa imi revin, am facut un scor bunicel, (12-5), poate faceam si mai bine daca nu era lag si nu imi cadea serverul. O seara buna !

Edited by it is daniell

Sincer sa spun pe mine nu ma intereseaza ca am luat FW cu toate ca pe /f Alcolus a spus ca imi da AV. dar las asta de la mine .

Pe mine ma intereseaza o chestie , Mi sa spus ca daca sunt prezet 2/4 waruri trebuie sa fac invoire , Eu am inceput munca la care cum fura si lucrez de noapte este cam greu sa lucrez de noapte la 4 sunt acasa doua oare dorm ma duc la liceu . Dar am nevoie de niste bani bla bla . In concluzie pot sa stau 2/4 waruri fara invoire ? Vreau un raspuns sa stiu daca imi pun Demisia sau nu .

Si cu FW. O sa am doua nu imi e tarsa , In Tattaglia cu [F4L]Carter lider aveam numai 2/3 FW si cand scapam de unu venea altu

Pentru mine un FW e ca o lectie invatata dar eu nu suport persoanele de genu iti zic " Ai un mar " Si adevaru e ca vine cu copacu

Cine intelege bine cine nu iara bine nu vreu sa ma cert vreau doar sa mi se raspunda la mesaj . Multumesc si ne revenim noi pe baza de turfs.

Ps. Am scris asta de pe telefon .

Hai salut la toata lumea. Văd că am plecat o zi și iarasi se da factiunea peste cap. Vorbesc degeaba la sedinta?Vorbesc să clarific niste lucruri, pe care nimeni nu le respecta, dupa care toata lumea se plange că trebuie să tin sedinta. Văd că aici unii ati crescut pe un ritm tras de lesa, pe cont propriu 0 barat. Daca plec 1-2 saptamani, ce va faceti? Va dati in cap pana mai raman 20 in factiune? Nu e bine deloc ce se intampla aici, iar in weekend o să clarific o data pentru totdeauna. Daca văd că nu se lipeste de unii, o să scap de ei pana raman cu 10 membrii capabili.

Credeti că pentru mine este asa de usor să duc o viata virtuala și una reala? Raspunsul este nu, nu este deloc usor. Cu toate astea imi dau silinta pentru voi, dar, cand am plecat o zi, cand se da totul peste cap. Aici nu vorbesc de teritorii, vorbesc de organizare, care este 0 in lipsa mea, iar acest lucru mă deranjeaza foarte tare. Incep să cred că am fost prea bun cu voi și ar trebuii să mă schimb radical, credeti-mă, nu o să va placa deloc. O să mă intorc vineri cel tarziu și o să clarific atunci pentru ultima data niste lucruri. Nu mi-a placut deloc ce s-a intamplat și nu este prima data, iar prima data an trecut cu vederea.

Cat sunt plecat, alcolus impreuna cu Supranatural se vor ocupa de tot ce tine de ORGANIZARE. O să am acces la forum și la RPG, deci aveti mare grija, cine se joaca cu focul se arde.

Va avertizez că una e cand sanctionezi ca sub-lider și ca rank 5 și alta e cand sanctionezi ca lider.

Cu asta v-am raspuns tuturor pentru moment, mai ales tie AliGod.

Succes, ne vedem vineri. Nu mai posteaza nimeni legat de acest subiect.

P.S: Am scris de pe telefon, scuzati-mi unele greseli.

Edited by AndreiLolzaa SEF

Salut, acum am venit de la scoala, in sfarsit primavara adevarata si la mine...

Acum se vede cine sta pentru rank si functii si cine sta strict pentru distractie, activitati, war si mai stiu eu ce poate face aici.

Sincer sa spun pe mine nu ma intereseaza ca am luat FW cu toate ca pe /f Alcolus a spus ca imi da AV. dar las asta de la mine .

Pe mine ma intereseaza o chestie , Mi sa spus ca daca sunt prezet 2/4 waruri trebuie sa fac invoire ,

@AliGoD, eu ti-am dat FW doar pe motivul ca pe langa ca ai jignit un membru, ai continuat totusi sa faci spam sau sa scrii alte lucruri nu tocmai utile pe /f... Fara nicio suparare, dar dupa ce am zis ca trec la sanctiuni s-au facut toti usa de biserica.

pe noi nu o sa ne invadeze Putin niciodata, pentru ca noi ne-am vinde tara de cand s-ar da semnalul trupelor ruse de a trece pe pamant romanesc. Mai exact in zona Sucevei si a Moldovei, daca intra, pe acolo o sa o faca, sau pe la Marea Neagra cu nave :-J

Edited by AlcoluS

Salutare dragoni, ce faceți? Eu mă pun să fac o curățenie generală prin cameră și după intru-n game !

Eu nu o să zic nimic, nu o să mă bag in „jocul” ăsta de cuvinte. Spuneți-vă ce aveți de spus, lămuriți-vă ce aveți de lămurit. Amin.

Și ca să schimb puțin atmosfera .. Să aveți poftă la râs ! :)) (in spoiler)

Ne auzim mai târziu, cius !

Edited by CiuleTeXxX01

Salutare dragoni, ce faceți? Eu mă pun să fac o curățenie generală prin cameră și după intru-n game !

Eu nu o să zic nimic, nu o să mă bag in „jocul” ăsta de cuvinte. Spuneți-vă ce aveți de spus, lămuriți-vă ce aveți de lămurit. Amin.

Și ca să schimb puțin atmosfera .. Să aveți poftă la râs ! :)) (in spoiler)

Ne auzim mai târziu, cius !

Voce de copil de 11 ani, mai si plange si e banat pentru aimbot :))) Offf ce mentalitate josnica.

Salut soldatilor. Pregatiti de war? Eu ma bag putin in cs 1.6 sa fac +100 , apoi intru in gta sa incerc sa repet scoru :) Ne vedem in game.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic