Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Doamne, ce s-a ajuns de la jocul asta, sa plangi ma ? sa plangi ? Doamne, mare-i gradina Ta, si multi ii sar gardul, eu merg la sala, ne auzim la waruri, cius !

I know that feel, nici mie nu-mi vine sa cred cu ce oameni convietuiesc uneori... Daca as lua ban permanent cred ca as fi mai degraba fericit, sincer sa fiu :)))

Doamne, ce s-a ajuns de la jocul asta, sa plangi ma ? sa plangi ? Doamne, mare-i gradina Ta, si multi ii sar gardul, eu merg la sala, ne auzim la waruri, cius !

Fratele meu de 7 ani tot a plans cand i-am interzis sa joace samp :D Avea 20k acolo :)

Edited by KentMD

Salut, acum am venit de la scoala, in sfarsit primavara adevarata si la mine...

Acum se vede cine sta pentru rank si functii si cine sta strict pentru distractie, activitati, war si mai stiu eu ce poate face aici.

Bai boss , Eu n-am nimic cu tine dar sincer sa spun , Ma deranjeaza ca ma faci om de nimic .

Eu nu stau in RDT pentru rank deoarece am deja rank 3 intr-o familie intru unde vreau eu , Eu nu pot sa lucrez cu persoane care nu ma suporta , Si sincer sa spun nu pot sa fiu condus de o persoana pe care nu o suport , Ieri ma trezesc ca Andrei il pune pe Coke.

O persoana care fara suparare nu prea o suporta nimeni , Sa aibe grija de war . . . Nu se face asa ceva.. Imi pare rau si dasta intreb daca pot sa joc 2/4 waruri sa nu stau aici sa ies cu FP .

Bai boss , Eu n-am nimic cu tine dar sincer sa spun , Ma deranjeaza ca ma faci om de nimic .

Eu nu stau in RDT pentru rank deoarece am deja rank 3 intr-o familie intru unde vreau eu , Eu nu pot sa lucrez cu persoane care nu ma suporta , Si sincer sa spun nu pot sa fiu condus de o persoana pe care nu o suport , Ieri ma trezesc ca Andrei il pune pe Coke.

O persoana care fara suparare nu prea o suporta nimeni , Sa aibe grija de war . . . Nu se face asa ceva.. Imi pare rau si dasta intreb daca pot sa joc 2/4 waruri sa nu stau aici sa ies cu FP .

N-am nimic cu tine, esti chiar ok, prin cine sta pentru rank ma refeream la cei ca balvin care au iesit pentru un fw, nu la tine, chiar ma bucur ca esti inca aici. Andrei l-a rugat pe Coke pentru ca il cunoaste destul de bine, a fost in factiune cu el si stie ca se pricepe binisor sa organizeze... Eu ma chinui sa fac tot ce pot, dar nu pot lasa toata treaba pe umerii mei, de asta ma ajuta si alte persoane. Cu war'urile intreaba-l pe Marian, din cate tin minte trebuie sa ai jumatate din war'urile din ziua respectiva, adica 2/4, 4/8 etc.

lutare dragoni, ce faceți? Eu mă pun să fac o curățenie generală prin cameră și după intru-n game ! Eu nu o să zic nimic, nu o să mă bag in „jocul” ăsta de cuvinte. Spuneți-vă ce aveți de spus, lămuriți-vă ce aveți de lămurit. Amin. Și ca să schimb puțin atmosfera .. Să aveți poftă la râs ! (in spoiler) Spoiler Ne auzim mai târziu, cius !

AM ZIS CA MOR

Ma duc si eu sa ma culc, a fost binisor la war, ce sa zic, mult mai bine decat ieri. Putini, asa cati am fost, am facut fata si n-am pierdut mare lucru, e bine. Noapte buna, sunt rupt de somn, azi m-am pus in pat 2 minute si nu m-am mai putut ridica de somn, m-am trezit dupa vreo ora :))) Dar tot asa de obosit ma simt...

Probabil unii o sa ma injurati ca pun melodia asta la discutii, dar mie chiar mi-a placut, stiu melodia asta de cand eram jumate de buletin :-??

https://www.youtube.com/watch?v=E19EPlofKcY

Edited by AlcoluS

Bun azi a fost mult mai bine la war-uri a fost organizare,datorita lui Graur chiar daca unii nu apreciaza asta, vor fi intotdeauna persoane care nu vor aprecia. Sper ca de acuma inainte Graur sa se ocupe de organizarea la war-uri.Multi ati inceput sa ascultati si sa numai mergeti singuri. Va pup noapte buna

O simpla zi de war-uri.. Doar 3 Best-uri http://postimg.org/image/hv44eit63/ , se poate si mai bine..

La Baseball am pierdut din cauza unui desynk-er... care a omorat 2 chiar la finalul war-ului... Asta este... Il recuperam astazi..

Daca nu va mai duceti singuri, si va urcati mai repede in masini, putem castiga chiar daca suntem mai putini..

Am sa va explic mai multe astazi inainte de war-uri.. :*

Salut RDT imi pare rau sa va zic , voi fi inactiv 1 luna trebuie sa invat la examene , poate voi mai intra cand voi putea , Alcoolus te rog sa accepti cererea de inactivitate , daia am vrut sa dau si demisia dar m-am razgandit , Salut RDT si bafta la waruri , ne auzim luna viitoare.

Edited by KapS

Bun http://imgur.com/Bao7ZVZ,3hziQfs dupa cum vedeti am fost 18 on azi la waruri din care doar vreo 10 au si mers la waruri restul ba au stat afk ba erau pe sleep defapt erau 17 pentru ca pe Flames il excludem . Membrii care au lipsit si nu au invoire au fost : Mikai , CiuleteXxX [gf]joseph si supranatural13. Acuma nici invoiri numai faceti. Daca va ganditi la "lasa ca si asa nu e lideru nu are cine sa ma sanctioneze " va inselati iar cei care nici macar nu au mers la waruri erau on doar pentru prezenta "Felicitari ajutati factiunea asta si vad ca va pasa enorm " nu poti sa te chinui in 10 membri la un war si sa te mai astepti la ceva. Daca continuati asa o sa va urez succes in continuare nu pot sa imi bat capu eu cu graur si cu destema + cativa membri care sunt la fiecare war iar restul de membri incactivi + afk-isti care stati on doar pentru ss la scor. Saptamana asta numai dam nici un attack abia astept sa ramanem fara turfuri sa putem face antrenamente in fiecare zi de la 20 la 22. Activitati toata ziua ba chiar am sa ii propun lu lolza sa va faca mecanici ,daca nu stiti sa veniti la war macar stati la intersectia lv sa dati repair si refill la ceilalti playeri. Atat am avut de zis. O seara buna

Membrii care au lipsit si nu au invoire au fost : Mikai , CiuleteXxX [gf]joseph si supranatural13

Stai frate, eu nu am venit la inceput, dar la sfarsitul warurilor am fost online. Care e faza daca nu am putut sa intru de la 20:00? Am venit de la 21:00.

Salut Baieti. Am avut o cearta cu parintii acum cateva zile si mi-au interzis calculatorul , acum parca totul a revenit la normal. Vreau sa revin azi , vad cum sta treaba si incerc sa intru. Am vazut cum sta treaba pe turfs. Si-a revenit TTB? Am chef de war , daca vin fac +50 , simt.
Mii dor , va pwp.

Edited by KentMD

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic