Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baieti, fiecare factiune are momentul ei, al nostru inca n-a venit.

Lor le-au venit niste codati in factiune, vreo 8-9 :)), dar la un moment dat o sa avem si noi sansa sa-i distrugem.

Lasati demisiile, ca nu rezolvati nimic. mez in elc castigai? nu, aici daca pierzi de ce iti dai demisia?

@@Deliric ZEW, nu pot sa iti las aici un link de download pentru GTA SA, B-Zone nu incurajeaza pirateria. Trimite-mi PM si vorbim.

Azi avem waruri importante, turfuri destul de complexe. Trebuie sa ne revenim dupa perioada asta neprielnica a gangului nostru. Vreau sa fim cat mai multi on, daca s-ar putea sa absenteze doar cei cu invoiri/inactivitati. Vreau activitate si munca in echipa, ascultati de ce se spune pe [/f] la war.

Noapte buna, ne vedem la waruri!

Edited by BS AlexDOUD eS

Buna seara Red Dragon Triad.

In aceasta seara avem niste waruri destul de avansate. Daca luam tot+deff. avem sanse pentru mai bine.

Sa fiti IN HQ la ora 19:50.

Sper sa fim cat mai multi.

Ba, sunteti mai buni, doar ca va apuca la ore fixe si va duceti rambo.

FORTA RDT

Imi place ca multi dintre voi plecati ca o ducem rau sau ca nu luati rank-up la timp, bravo, tot asa.

Acest mesaj este catre adevaratii membrii , cei care au stat , stau si vor sta in aceasta mafie la bine si la greu:
Fiecare mafie are momentele ei slabe, insa ne vom reveni. Daca plecati dintr-o mafie deoarece aceasta e in momente grele si mergeti in alta mafie care o duce bine nu dovediti nimic.Si eu am apucat momente cand aveam 23/24 , cand nu aveam nici macar hq, cand aveam 2,5/3 fw , cand am luat rank-down, insa nu am mers in alta mafie. Eu respect mai mult un mafiot care face scoruri proaste dar vine la fiecare war, are un comportament civilizat si sta la bine si la greu decat un mafiot care face numai +20 sau mai mult war dar care are o activitate jalnica, comportament neadecvat si care pleaca la greu.

Pentru a apuca iar zilele cu 24/24 trebuie sa fim ca o familie, sa ne ajutam, sa stam aici la bine si la greu si sa luptam.

#NeverGiveUP

@@BigDevil ZuZ, Fa ce vrei , eu fac ce-mi place , am avut destule rank-uri mari , am stat si cate 7 luni intr-o mafie , dar daca vad ca undeva nu sunt dorit , eu plec , vad ca la fel au facut-o multi , probabil nu o sa mai merg o perioada in mafii din cauza sa sunt multi codati , asta e un principal motiv pentru care vreau sa ies , + ca azi o sa am vreo 3-4 posturi si o sa iau 3 fw probabil deci o sa ies oricum :) bafta , demisia am scris-o la nervi , nu imi pasa ca am rank 1 2 sau 3 , am skill 5 la materiale deci pot sa-mi fac m4 . sper ca nu am suparat pe nimeni si daca am facut-o e doar un joc , tratati-l cum se cuvine :)

dar daca vad ca undeva nu sunt dorit , eu plec , vad ca la fel au facut-o multi

Tu ai facut sa nu fii dorit, stii la ce ma refer.

+ ca azi o sa am vreo 3-4 posturi si o sa iau 3 fw probabil deci o sa ies oricum

Stiai ca o sa iti dai demisia si te doare in cot daca iesi cu 3/3 FW si/sau 60/60 FP, pentru tine demisia e acelasi lucru ca si 3/3 FW, conteaza sa iesi. Eh, pentru unii conteaza cum ai iesit dintr-o factiune, motive, etc.

nu imi pasa ca am rank 1 2 sau 3 , am skill 5 la materiale deci pot sa-mi fac m4

Care e legatura dintre rank si skill 5 arms dealer?

As mai spune ceva, dar lucrurile care vreau sa le spun deja le-a precizat BigDevil.

Bafta in continuare.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic